به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی فرجامیفرد روز یکشنبه در شورای اداری شهرستان درمیان اظهارداشت: مسوولان متولی میز خدمت در محل ستادهای نماز جمعه و مساجد داشته باشند و به دغدغههای مردم در خصوص اجرای طرح اصلاح نظام یارانه ها پاسخ دهند و از اظهارنظرهای بیمنطق خودداری شود.
وی بیان کرد: اجرای طرح مردمی سازی و اصلاح یارانهها نیازمند تبیین توسط همه مسوولان و ائمه جمعه است، همه مکلفیم در مورد دلایل و ضرورتهای اجرای طرح صحبت کنیم.
فرماندار درمیان با بیان اینکه انتظار از مسوولان دولت مردمی آیت الله رییسی خدمت جهادی به مردم است، اضافه کرد: طرح مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها به همت دولت سیزدهم آغاز شد و در این طرح حذف یارانه ها نداریم بلکه اصلاح آن را داریم.
فرجامیفرد عنوان کرد: ابتدای روی کارآمدن دولت سیزدهم با استفاده از ظرفیت نخبگان، دانشمندان، دانشگاهیان و افراد صاحبنظر سند جامع تحولی تهیه شده و اجرای آن مورد تاکید رییس جمهور است.
وی افزود: خط و مشی دولت در سند تحول دولت سیزدهم آمده و ۳۷ مشکل در این سند بررسی و احصاء شده و اقدامات برای حل این چالشها آغاز شده است.
فرجامیفرد با اشاره به اینکه گفتمان دولت سیزدهم بر چهار رکن عدالتمحوری، مردمپایه، دانشبنیان و خانوادهمحوری بنا شده است، اضافه کرد: یکی از محورهای اساسی و مهم در سند تحولی دولت تحول در اقتصاد کشور است که در این راستا دولت طرح مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانه را اجرایی کرده است.
وی با اشاره به دلایل و الزامات اجرای طرح مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها هم گفت: الزام اول اجرای این طرح الزام قانونی است و مجلس در قانون بودجه سال ۱۴۰۱، دولت را مکلف کرده که سیاست ارز ترجیحی را در بودجه سال ۱۴۰۱ بدون هیچ گونه افزایش قیمتی متناسب با شهریور ۱۴۰۰ ساماندهی کند.
فرماندار درمیان گفت که دلیل دوم الزام عقلی و منطقی است و سومین الزام هم اجرای طرح مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها برای مقابله با فقر و تنگدستی است.
فرجامیفرد خاطرنشان کرد: ۲۵ درصد یارانه اختصاصی دولت بر سر سفره مردم میرود و بقیه به سایر کشورها قاچاق میشود و با یارانههای مردم ما کشورهای دیگر سود میبرند در حالی که در داخل بعضا با کمبود کالا مواجه میشدیم.
وی ، اضافه کرد: در شرایطی قرار داریم که در سطح جهان با کمبود مواد غذایی به خصوص کمبود گندم به دلیل جنگ روسیه و اکران مواجه هستیم، نیاز بود که منابع ملی کشور را مدیریت کنیم.
فرجامیفرد با بیان اینکه سالانه حدود ۳۰۰ هزار دلار از کشور ما ماکارونی با ارز دولتی به خارج از کشور صادر میشد، گفت که در سال گذشته از کشورمان ۳۵۰ هزار تن آرد قاچاق شد؛ پس به نتیجه میرسیم که یارانه که دولت برای آرد و گندم پرداخت میکرد به جیب مردم سایر کشورها میرفت.
وی با اشاره به اینکه اجرای طرح مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها به نفع دهکهای پایین جامعه است، اضافه کرد: در ۲ ماه نخست اجرای این طرح، پول به صورت نقدی پرداخت میشود و در ماههای بعدی در قالب کالابرگ به مردم ارائه خواهد شد.
فرماندار درمیان اظهار داشت: سال ۱۴۰۰ بیش از ۳۱۲ هزار میلیارد تومان یارانه نقدی تخصیص داده شد که با اجرای موفق طرح مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها از محل مدیریت این یارانه، کمک بسیار خوبی به زیرساختهای جامعه خواهد شد.
فرجامیفرد با تاکید بر اینکه معیشت مردم خط قرمز دولت است، اضافه کرد: دولت سیزدهم به وعدههای خود عمل میکند و به وعدههای خود صادق است.
وی از افزایش جرایم تعزیرات حکومتی در کشور خبرداد و گفت: افزایش قیمت سایر اقلام تخلف است و مردم تخلفات مختلف در زمینه اصناف را به دستگاههای نظارتی اطلاع دهند.
فرماندار درمیان گفت: براساس تاکید استاندار حضور و سکونت مدیران در محل خدمت برای ارائه خدمات مطلوبتر و بهتر الزامی است و طبق قانون استفاده شخصی مدیران از خودروی دولتی ممنوع است.
فرجامیفرد با اشاره به فرا رسیدن فصل گرما، گفت: رعایت صرفه جویی در مصرف آب و برق از نکتههای مورد تاکید در این ایام است.
وی خاطرنشان کرد: توصیه ما به مردم و ادارات شهرستان این است که اقلام مختلف خود را از داخل شهرستان تهیه کنند و در این زمینه اصناف هم انصاف لازم را داشته باشند.
نظر شما