به گزارش خبرنگار ایرنا، امید احمدی در جلسه کارگروه آرد ونان با تاکید بر برخورد قاطع با اخلالگران بازار آرد و نان شهرستان، اضافه کرد: ساماندهی نانوائی ها، تامین و توزیع آرد و نظارت بر کیفیت و پخت نان باید از اولویت های مهم کارگروه ساماندهی آرد و نان و کمیته نظارت این شهرستان در جهت رضایتمندی شهروندان باشد.
وی افزود: آرد اختصاص یافته به هر نانوایی باید پخت شود و با نظارت دقیق و کارشناسانه بر نانوایی ها، نحوه توزیع سهمیه آرد متناسب با نیاز منطقه و نحوه کارکرد نانوایی ها بررسی شود.
فرماندار رباط کریم گفت: برای جلوگیری از تعطیلات خودسرانه و امکان نظارت، ساعت کاری نانوایان به تناسب موقعیت مکانی و نوع پخت و میزان سهمیه باید اداره صمت و غله شهرستان تعیین و ابلاغ شود، همچنین در روزهای جاری ساعت کاری نانوایان افزایش یابد.
نظر شما