به گزارش ایرنا، این تولیت در بیانیه اش تاکید کرده است که آتش سوزی هیچ گونه تلفات انسانی به دنبال نداشته است و آتش بعد از مدتی مهار شد.
تولیت آستان مقدس اباعبدالله الحسین (ع) گفته است که علت آتش سوزی، فعالیت های سازندگی جاری در صحن بوده و تمامی تدابیر لازم برای عدم وقوع مجدد آن اتخاذ شده است.
صحن در حال ساخت حضرت زینب (س) پیش از ظهر امروز شاهد برخاستن ستون های دود بود که به سرعت تحت عنوان آتش سوزی در حرم حسینی در شبکه های اجتماعی بازتاب گسترده پیدا کرد.
هرساله با ورود عراق به فصل گرما به طور محسوسی میزان آتش سوزی ها در این کشور رو به ازدیاد می گذارد که بخش بیشتر آن ناشی از فرسوده بودن شبکه های برق و ضعف سیستم های ایمنی در برابر آتش سوزی ها و عدم اهتمام جدی مسئولان به ایمن سازی ساختمان های دولتی، بیمارستان ها و بناهای چند طبقه است.
عراق تابستان سال گذشته (اواخر تیرماه ۱۴۰۰) شاهد یکی از بدترین صحنه های آتشی سوزی در بیمارستان الحسین ناصریه مرکز استان ذیقار در جنوب عراق بود که بر اثر آن بیش از ۸۰ نفر جان سپردند و صدها تن دیگر مصدوم شدند.
پیش از این نیز در اردیبهشت ماه همان سال، آتش سوزی در بیمارستان «ابن الخطیب» بغداد ۸۲ مورد مرگ و ۱۱۰ زخمی برجای گذاشت.
سازمان آتش نشانی عراق نیز در گزارشی اعلام کرد که عراق در ۲۰۲۱ (سال گذشته) این کشور شاهد ۳۱ هزار و ۵۳۳ فقره آتش سوزی بوده که سهم آتش سوزی در بخش دولتی شش هزار و ۱۸۹ فقره و بخش مشترک دولتی و خصوصی ۲۹۳ مورد و بخش خصوصی ۲۵ هزار و ۵۱ مورد بوده است.
سازمان آتش نشانی عراق ۱۳ دسته کلی را برای وقوع آتش سوزی ها برشمرده است که در این میان اتصالات برق با ۱۴ هزار و ۲۰۱ مورد و بازی های کودکانه با مواد آتشزا، با شش هزار و ۴۸۶ مورد بالاترین آمار را دارند.
نظر شما