به گزارش ایرنا، حلیمی اهل استهبان فارس، ۴۸ ساله سن دارد و دارای مدرک تحصیلی مهندسی عمران از دانشگاه آزاد اسلامی است؛ وی از سال ۱۳۹۶و آغاز شورای پنجم تاکنون شهردار خور بود.
حلیمی ۱۷ سال در شهرداری استهبان در سمتهای مختلف حضور داشته و همچنین چهار سال هم در شهرداریهای داراب، سروستان، کوهنجان و هماشهر شهرستان سپیدان نیز خدمت کرده است.
وحدت رویه مهمترین عامل در توسعه و آبادانی شهر گراش
فرماندار شهرستان گراش روز چهارشنبه در این آیین گفت: وحدت رویه و تعامل مثبت بین مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر و البته ایجاد هماهنگی و انسجام بین سایر ارکان و نهادهای خدمات رسان در حوزه مدیریت شهری بهترین عامل برای توسعه و آبادانی و خدمات رسانی بهتر و مطلوب تر به شهروندان است.
مجید غلام پور در آیین تودیع و معارفه شهرداران قدیم و جدید گراش افزود: شهرداری یک نهاد عمومی غیردولتی است و باید بتواند با تدبیر و مدیریت علاوه بر خدمات رسانی مطلوب به مردم برای خود نیز ثروت آفرینی کند.
وی بیان کرد: وظایف سنگین و خطیری برای حوزه مدیریت شهری و شهرداری ها تعریف شده به ویژه در حوزه مبلمان شهری و مسایل فرهنگی که انجام درست این وظایف بدون هماهنگی، ایجاد وحدت رویه و تعامل ممکن نیست.
غلام پور افزود: این تعامل هم باید در حوزه مدیریت شهرداری و شهرداری با شورای اسلامی شهر و هم ارتباط میان شهرداری با سایر حوزه ها و نهادهای خدمات رسان و مرتبط باشد.
وی بیان کرد: امروز تعامل و وحدت بین مجموعه مدیریتی شهرستان گراش به بهترین وجه ممکن وجود دارد و در سایه این تعامل و همراهی و همدلی می توان بسیاری از چالش ها و مشکلات موجود در بخش های مختلف را مرتفع کرد.
غلام پور از شهردار جدید گراش خواست تا با جدیت و قاطعیت موضوع حریم شهر را ساماندهی و تعیین تکلیف کند.
وی افزود: برخی محلات و مناطق حاشیه ای شهر همچون محمدآباد، سلطان آباد و باغ موسی که موضوع الحاق آنها به حریم شهری سالها معطل مانده باید این موضوع به طور جد در دستور کار مدیریت شهری قرار گیرد.
یکجانبه گرایی در حوزه مدیریت شهری چالش زا است
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری فارس نیز گفت: وجود تعامل و همراهی و همکاری بین همه اجزای مدیریتی و سیستم های اجرایی یک ضرورت غیرقابل انکار در زمینه مدیریت شهری محسوب می شود و حرکت های یکجانبه و بدون وحدت رویه چالش زا است.
مسعود طهماسبی بیان کرد: تجربه ثابت کرده که تعامل و همکاری بین مجموعه مدیریت شهری و سایر ارکان نظام و حاکمیت همواره به سود توسعه شهر و خدمات رسانی بهتر به مردم بوده و همچنین منجر به رضایتمندی شهروندان شده است.
این مقام استانداری فارس گفت: البته این تعامل و همکاری بین مجموعه مدیریت شهری با دستگاه ها و نهادهای مختلف باید با پیش شرط رعایت و الزام به قانون باشد.
وی اظهار داشت: یکی از مهمترین مطالبات و درخواست های جدی مجموعه مدیریت ارشد اجرایی استان فارس از شهرداران و شوراها نیز توزیع عادلانه خدمات و منابع است که باید این مهم به طور ویژه در اولویت برنامه های شهرداری ها قرار گیرد.
او بیان کرد: حرکت به سمت درآمدهای پایدار با استفاده از حُسن اجرای قانون و ظرفیت های متعدد قانونی و بهره مندی از توان خیرین، ، سرمایه گذاران و بخش خصوصی نیز باید مد نظر شهرداران باشد.
وجود بسیاری از چالش ها نتیجه سوء تدبیرها است
امام جمعه گراش هم در این آیین بر ضرورت ایجاد وحدت رویه در تصمیم ها و اقدام ها و انجام درست وظایف بر محور قانون و با نگاه و کار کارشناسی به ویژه در حوزه مبلمان شهری تاکید کرد و گفت: بسیاری از چالش ها و مشکلات در بخش های مختلف و حوزه مدیریت شهری نتیجه برخی سوء تدبیر ها ، نداشتن برنامه ریزی صحیح و عدم نیازسنجی درست است.
حجت الاسلام محمد باقر بخشایش پور اظهار داشت: مصداق عینی این مهم در وقوع سیل و بروز چالش ها و مشکلات شهری در محله های مختلف و مناطق حاشیه ای ظرف سال های گذشته تاکنون در گراش به خوبی هویداست.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی شهر عدم مدیریت صحیح در هدایت کانال های هدایت آب در مواقع بارش های سیل آسا است ،گفت: چنانچه مسئولان و متولیان امر از گذشته در این راستا تدبیر به خرج می دادند و با احساس مسئولیت و متعهدانه در این راستا کار می کردند امروز شاهد بروز این چالش اساسی در شهر نبودیم.
وی همچنین نداشتن برنامه مدون برای توسعه شهر و شهرستان را نیز از دیگر مشکلات و چالش های فرا روی حوزه مدیریت شهری دانست و گفت: ما امروز در هیچ حوزه ای برنامه عملیاتی بلند مدتی که اهداف توسعه ای شهر و حتی شهرستان را دنبال کند نداریم.
وی گفت: شهرستان گراش سرشار از ظرفیت های متعدد و متنوع در بخش های مختلف از جمله گردشگری، توریسم درمانی و حوزه های فرهنگی و مذهبی است.
امام جمعه گراش گفت: مهمتر از ظرفیت ها و داشته های شهرستان نیز وجود خیرین و نیک اندیشانی که به عنوان یک سرمایه اجتماعی و منحصر به فرد این منطقه منشا خیر و تحولات فراوانی بودند می تواند بهترین فرصت و مزیت برای توسعه شهر و عبور از مشکلات و چالش های متعدد محسوب شود.
بخشایش پو افزود: شهر و شهرستان گراش همواره به عنوان نماد و هویت دینی در منطقه محسوب می شود اما به نظر می رسد در زمینه مبلمان شهری و ساختمان های استفاده از نمادها و المان های اسلامی و ایرانی به شدت کمرنگ شده است که باید شهرداری و شورای اسلامی در این راستا با جدیت و داشتن برنامه عملیاتی و تحولی ورود کنند.
شهرستان گراش در فاصله حدود ۳۶۵ کیلومتری جنوب شیراز واقع است.
نظر شما