به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل زارعیکوشا شامگاه جمعه در آیین اختتامیه دومین نمایشگاه معرفی توانمندیهای صنایع کوچک کردستان اظهار داشت: آغاز بکار و ادامه اجرای منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان که سال گذشته مصوب شد، جلوتر از ۶ منطقه تجاری دیگر مصوب در کشور، در حال پیگیری است.
وی با اشاره به اینکه پارسال مشاور منطقه آزاد تجاری بانه و مریوان مشخص و مطالعات آن انجام شده است، افزود: هرچند با محدودیتهایی مواجه هستیم اما با قدرت، برای آماده شدن زیرساختهای مناطق آزاد تجاری در استان، تلاش میکنیم، چراکه رونق و جهش اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.
استاندار کردستان یادآور شد: از سرمایهگذاران و تولیدکنندگان که زمینه رشد اقتصادی استان را فراهم میکنند، حمایت کرده و امیدواریم به تعالی و پیشرفت در حوزه اقتصاد، خلق ثروت و افزایش درآمد سرانه خانوادهها برسیم.
زارعیکوشا بر لزوم ارتباط مستمر تولید، کشاورزی، صنعت و خدمات با مدیران استان تاکید کرد و ادامه داد: از مدیران خواستهایم خود پیگیر مشکلات تولیدکنندگان و رفع آن باشند، نه اینکه تولید کنندگان دنبال مدیران باشند و دائم دغدغه مشکلاتشان را داشته باشند.
وی با بیان اینکه مدیران نباید پشت میز نشین بوده و منتظر مراجعه تولیدکنندگان باشند، تاکید کرد: اگر شعار حمایت از تولید میدهیم، لازمه آن این است که پیگیر احصا مشکلات و خواستههای تولید کننده باشیم و آن را برطرف کنیم.
استاندار کردستان یادآور شد: تولید کنندگان استان جرو کم توقعترین فعالان عرصه تولید در کشور هستند، ضمن اینکه برندها و موفقیتهایی در حوزه تولید داریم که اگر در استانهای دیگر بود، قطعا تبلیغات زیادی برای آن میشد، بنابراین باید قدردان و حامی تولیدکنندگان باشیم.
زارعی کوشا با بیان اینکه همت و غیرت تولیدکننده را باید قدر نهاد، اظهار داشت: حیف است از ظرفیت منابع انسانی و پتانسیلهای مختلف اقتصادی استان به خوبی بهره نگرفت و از لحاظ درآمد سرانه و توسعه، پایین تر از استانهای دیگر بود.
وی با تاکید بر اینکه خود و مدیران را مسوول توسعه نیافتگی و این وضعیت میدانم، گفت: باید شب و روز را با دغدغه سر کنیم و مسائل و مشکلات را پیگیری و رفع کنیم، البته در اوایل خدمتم در استانداری، جذب اعتبارات در اشتغال خرد و خانگی، تقریبا صفر بود اما در چهار ماه آخر پارسال، این رقم به ۱۰۰ درصد رسید.
استاندار کردستان با این هشدار که مدیرانی اعتبارات مربوط به تسهیلات یا سرمایهگذاری را به مرکز برگشت دهند، بخشیده نخواهند شد، اضافه کرد: در سفر آتی رییس جمهور سهم قابل توجهی از اعتبار برای استان مصوب شده که گامی جهشی برای توسعه استان است و اگر با روال عادی دریافت اعتبارات را طی کنیم، قادر به کاهش فاصله با استانهای دیگر نخواهیم بود.
زارعی کوشا از سرمایهگذارانی که دارای طرح هستند و زمین دریافت کردهاند، خواست کارشان را شروع کنند و ادامه داد: از تولید کننده واقعی حمایت میکنیم نه کسی که با نام تولید بخواهد فرصتها را از دست دهد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان هم با بیان اینکه رونق کشاورزی استان نیازمند، وجود صنایع فعال و توانمند است، گفت: هدف اصلی از برگزاری نمایشگاه، ایجاد اعتماد و جذب سرمایهگذار بود که قطعا محقق خواهد شد.
احمد خسروی با اشاره به استقرار ۶ واحد فناور در این نمایشگاه با جذب سرمایهگذار، افزود: حضور تولیدکنندگانی از اقلیم کردستان عراق، فرصت خوبی برای نمایش توانمندیهای استان به این واحدها بود.
در پایان این آیین، از غرفههای برتر و خبرگزاری جمهوری اسلامی و صدا و سیمای مرکز کردستان به واسطه تلاش در انعکاس خبرهای مربوط به نمایشگاه تقدیر شد.
دومین نمایشگاه معرفی توانمندی های صنایع کوچک کردستان از ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان در سنندج دایر بود.
نظر شما