به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، حسین کازرونی مدیرعامل این شرکت فناور گفت: استفاده از فناوری نانوحباب به منظور افزایش اکسیژن محلول در آب، نه تنها به بهبود متابولیسم و افزایش کمی برداشت (بین ۱۵ تا ۲۰ درصد) منجر شده، بلکه در پارامترهای کیفی توت فرنگی نظیر شاخص بریکس موثر بوده است.
وی بیان کرد: استفاده از فناوری نانوحباب همچنین موجب بهبود سلامت ریشه وجذب مناسب عناصر غذایی و کاهش چشمگیر پاتوژنهای مضر نظیر پیتیوم میشود. با نصب و بهرهبرداری از چهار دستگاه نانوحبابساز این شرکت در شهرک گلخانهای هشتگرد، برداشت توتفرنگی در گلخانههای این شهرک ۲۰ درصد نسبت به قبل افزایش یافته است.
کازرونی ادامه داد: از ابتدای دوره زراعی توت فرنگی گلخانهای (مهرماه سال ۱۴۰۰) تاکنون، به تدریج چهار دستگاه ژنراتور NANOX ۲ به ظرفیت 5 هزار لیتر در ساعت در شهرک گلخانهای هشتگرد کرج راه اندازی کرده ایم، به منظور تایید علمی موضوع، همزمان با بهره برداری از ژنراتورهای NANOX در گلخانه های تجاری، بررسی علمی و تحقیقاتی موضوع در دانشگاه شاهد زیر نظر اساتید مجرب کشت گلخانهای توتفرنگی مورد بررسی قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: درحال حاضر با توجه به تجارب مناسب بدست آمده در چگونگی استفاده از ژنراتورهای نانوحباب ساز، پروتکلهای استفاده از ژنراتورهای NANOX به مشتریان کشت گلخانهای توت فرنگی ارائه شده است.
بر اساس گزارش ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، این فناور گفت: درحال حاضر این شرکت علاوه بر ساخت و سفارش ژنراتورهای نانوحباب ساز برای انواع گلخانههای هیدروپونیک داخلی، تجربه صادرات دستگاه های NANOX را به کشورهایی نظیر بلاروس و ارمنستان در کارنامه خود دارد.
نظر شما