خیرین ۲۱۷ میلیارد تومان به بخش سلامت استان همدان کمک کردند

همدان - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: ۲۱۷ میلیارد تومان از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکتون توسط خیرین به توسعه و رونق بخش های بهداشت و درمان این استان کمک شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدمهدی مجذوبی شنبه شب در آیین نکوداشت خیرین سلامت استان همدان، اظهار داشت: این کمک ها شامل ۲۱۱ میلیارد تومان در قالب تفاهم نامه حوزه عمرانی، سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تجهیزات سرمایه ای، ۶۸۰ میلیون تومان تجهیزات مصرفی و ۸۶۰ میلیون تومان کمک های مومنانه در قالب بسته معیشتی است.

وی افزود: بیش از ۱۰۰ طرح عمرانی کوچک و بزرگ در حوزه بهداشت و سلامت استان همدان با مشارکت خیرین احداث شده و یا در حال اجراست که این نشان دهنده نقش موثر این قشر فرهیخته در توسعه زیرساخت های بهداشتی و خدمت رسانی به مردم است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: در حوزه سلامت نیازها برای خدمت رسانی بهینه به مردم شامل فضاهای فیزیکی شامل بیمارستان، مرکز بهداشتی و درمانی، خانه بهداشت و پایگاه سلامت یا تامین تجهیزات پزشکی مصرفی و غیر مصرفی است که باید در این زمینه با حمایت دولت و همراهی خیرین زیرساخت ها ایجاد و توسعه داده شود.

مجذوبی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین بخش های مغفول مانده کشور، ورود خیرین به حوزه پژوهش و تحقیقات است، اظهار داشت: مراکز علمی و دانشگاهی بیش از سایر بخش ها از نامگذاری سال با عنوان تولید دانش بنیان خرسند شدند چرا که این پیام نوروزی فرصتی شد دانشگاه ها بتوانند نسبت به احیای مراکز رشد و دانش بنیان اقدام کرده و برای سرمایه های داخلی و استعدادهای باهوش فرصت رشد مهیا شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با اشاره به اینکه بیش از هفت هزار و ۴۰۰ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی استان مشغول به تحصیل هستند، اظهار داشت: از این تعداد یک هزار و ۶۰۰ نفر در مقطع تحصیلات تکمیلی و ۷۰۰ نیز تبعه خارجی هستند.

به گفته مجذوبی، در حوزه دانشجویی، پیش بینی خوابگاه و پاویون در اولویت کارهای عمرانی و اجرایی داشنگاه است که هم اینک در حال اجرای طرح هایی در زمینه احداث خوابگاه متاهلی و پاویون هستیم به نحوی که با بهره داری طرح های خوابگاهی در حال احداث، استان در زمینه خوابگاه متاهلی پیشتاز کشور خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان تصریح کرد: اجرای ۲ طرح شامل دایر کردن مرکزی برای عمل های جراحی مختص بانوان در بیمارستان فاطمیه با کادر پزشکی خانم(تمامی کارد درمانی و خدماتی خانم هستند) و همچنین مرکز خدمات درمانی جامع سالمندان به صورت ویژه دنبال می شود.

مجذئبی افزود: درحال حاضر ۱۰ درصد جمعیت کشور پیر شده که در صورت پیش بینی نکردن برنامه های پیشگیرانه تا سال ۱۴۲۰ ، حدود ۲۲ درصد جمعیت کشور پیر می شود و در بحث سلامت سالمندان باید مرکز خدمات درمانی جامع سالمندان مبتنی بر چند تخصص از جمله توانبخشی و روان پزشکی و دیگر رشته ها راه اندازی شود.

به گفته وی، ۹۰۰ خیر سلامت با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان همدان همکاری دارند که برخی با بخشش مال و برخی نیز با اهدای جان نسبت به سامان دادن کارها تلاش می کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha