به گزارش گروه اخبار استان ها، امروز خبرنگاران ایرنا در استان های مختلف سوژه های مهمی را با عنوان بزرگترین پروژههای راهسازی گیلان در ایستگاههای پایانی ،چشم انداز روشن برای چرخیدن چرخ سیمان سفید ازنا ،جانبخشی دریای جنوب به رگهای خشک شرق کشور ،شوکتآباد بیرجند در انتظار شکوهی دیگر ،پایانه حمل و نقل مرزی گمیشان- حسنقلی، زمینهساز شکوفایی اقتصاد گلستان وتصادف مرگبار با شتر معضل گریبانگیر جادههای کویری شرق استان سمنان، پیگیری کردند .
مراکز استانی ایرنا همچنین در گزارشی با عنوان تثبیت قیمتها در آذربایجانشرقی با توزیع مناسب کالاهای اساسی به بحث و گفت و گو با کارشناسان پرداختند.
در بخشی از گزارش مرکز آذربایجان شرقی می خوانیم : در شرایطی که برخی ها از کمبود احتمالی کالاهای اساسی و تسری آن به سایر اقلام در پی اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها نگران بودند، اقدام به موقع نهادهای مسوول در تامین و توزیع کالاها، نه تنها از بروز هر گونه مشکل در بازار جلوگیری کرد، بلکه زمینه ساز تثبیت قیمت ها و وفور انواع کالا در فروشگاههای خرد و کلان شد.
از دیگر گزارش های مراکز استانی می توان به میانکاله و حسرت یک دل سیر گردشگری ، اینجا چراغ آموزش برای یک دانشآموز هم روشن میماند، سرنوشت چشمه های گرگش استان اصفهان در کلاف سر در گم معدن "آهن کامو" ، بحران آب و خالی شدن زیرپای زمین ، بازآفرینی، مشارکت و مدیریت اجتماعی کلید توسعه شهری هورامان و چهره برتر هنر انقلاب در بوشهر و دغدغههایی از تار و پود هنر اشاره کرد .
خطر انقراض در کمین «میش مرغ ایرانی عنوان گزارشی از دفتر مهاباد است که در آن آمده است : میشمرغ پرنده ای نادر و در حال انقراض است که از آن در ایران تنها ۳۰ بال باقی مانده و این تعداد نیز روز به روز در حال کاهش است و سازمان حفاظت محیط زیست هنوز نتوانسته برای تکثیر این پرنده اقدامی اساسی و جدی انجام دهد.
پرنده میشمرغ، که در زبان محلی «چیرگ» نیز نامیده میشود، یکی از بزرگترین پرندگان ایران و از گونههای منحصر به فرد و بسیار مهم جانوری در جهان به شمار میآید که در ایران تنها حدود ۳۰ بال از آن باقیمانده که در شهرستان بوکان در جنوب آذربایجان غربی در حال زیست بوده و روز به روز از تعداد آنها کاسته میشود.
مرکز ایرنا در زاهدان هم امروز سفر معاون اجرایی رییس جمهور و هیات همراه را به زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان را پوشش داد.
بازدید از کمربندی غربی شهر زاهدان، تصفیه خانه زاهدان، نیروگاه سیکل ترکیبی زاهدان، پروژه های طرح نهضت ملی مسکن، بزرگراه زاهدان- خاش و راه آهن زاهدان- خاش از مهمترین برنامه های سفر یکروزه معاون اجرایی رییس جمهور به سیستان و بلوچستان است.
همچنین شرکت در جلسه شورای راهبردی، بازدید از حاشیه شهر زاهدان و جلسه بررسی مصوبات سفر از دیگر برنامههای سفر معاون اجرایی رییس جمهور به سیستان و بلوچستان است.
معاون اجرایی رییس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری در بازدید از پروژههای۲ حوزه تامین منابع آب و تامین نیرو در زاهدان گفت: تامین منابع آب از مهمترین دغدغههای دولت و مسوولان در سیستان و بلوچستان است و دولت برای دستیابی به این هدف در چند محور وارد فعالیت شده است.
سید صولت مرتضوی اظهار داشت: حفر چاههای ژرف در دستورکار دولت قرار دارد و هماینک تعدادی از این چاه ها حفر شدهاند و تصفیه خانهها و آب شیرینکنها نیز در حال تکمیل است و دولت مصمم به حفر تعداد دیگری چاه ژرف در سیستان و بلوچستان است.
وی ادامه داد: محور دومی که دولت برای تامین آب در سیستان و بلوچستان دنبال میکند تامین آب از دشتهایی است که ممنوع نیستند و استعداد تامین آب دارند، که این موضوع در دشت حرمک برای تامین آب شهر زاهدان اجرا و تا کنون ۶ حلقه چاه حفر و تجهیز و برنامه ریزی برای ۱۰حلقه چاه طی ماههای آینده انجام شده است.
امروز همچنین معاون اقتصادی رئیس جمهور در سفری یکروزه به خوزستان رفت.
بازدید از بندر امام(ره) و انبارهای ذخیره کالا، حضور در نشست ستاد تنظیم بازار خوزستان و بازدید از برخی صنایع استان از جمله برنامه های سفر یکروزه محسن رضایی به خوزستان است.
معاون اقتصادی رئیس جمهور در جریان سفر خود به خوزستان و در حاشیه بازدید از بندر امام خمینی(ره) و انبارهای ذخایر کالاهای اساسی، گفت: دولت برنامه ریزی ۲ ساله ای برای تامین و ذخیره کالاهای اساسی در کشور انجام داده است تا در بحث امنیت غذایی دچار مشکل نشویم.
محسن رضایی اظهار داشت: برنامه ریزی شده تا با تقویت تولید داخل و واردات کالاهای اساسی و کشاورزی به امنیت غذایی کشور لطمه ای وارد نشود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با سفر به قم درحاشیه بازدید از دانشگاه صنعتی این شهرستان گفت: هم اکنون حدود ۶ هزار و ۵۰۰ شرکت دانشبنیان در کشور وجود دارد و وزارت علوم در مسیر بسترسازی مناسب برای جذب افراد صاحب ایده و خلاق و تبدیل آن به محصول را دنبال میکند.
محمدعلی زلفیگل بیان کرد: حمایت از شرکتهای دانش بنیان مجوزدار توسط صندوق نوآوری و شکوفایی با ارائه تسهیلات در حال انجام است و صندوقهای پژوهش و فناوری نیز در سطح شهرستانها امر حمایت از شرکتهای دانش بنیان را بر عهده دارند.
معاون رییسجمهور و رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور هم در سفر به استان زنجان از چند واحد نانوایی در شهر زنجان بازدید کرد و از نزدیک در جریان شیوه جدید عرضه نان که به صورت پایلوت در این استان اجرا میشود، قرار گرفت.
شرکت در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت استان و جلسه هم اندیشی بررسی چالش های نظام اداری استان، دیدار با تعدادی از خانواده های شهدا و جلسه با نخبگان نظام اداری استان از جمله برنامه های پیش بینی شده برای سفر میثم لطیفی به زنجان است.
معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی در شورای اداری و راهبری توسعه مدیریت استان زنجان گفت: تورم و بیعدالتی در پرداختها و تفاوتها در این زمینه، کارمندان و البته همه مردم را آزار میدهد.
میثم لطیفی افزود : البته در حکم کارگزینی کارمندان خیلی تفاوت بین دستگاههای اجرایی نداریم، ولی مشکل در موضوع خارج حکم ها است، در این خصوص دستگاه هایی که برخوردار هستند، پرداختی های بیشتری به کارکنان خود دارند.
ترکمنستان با عبور کامیونهای ترانزیتی از مرز سرخس موافقت کرد عنوان خبری است که ایرنا خراسان رضوی به آن پرداخت .
به گفته رییس اداره ترانزیت راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان رضوی ، طبق اعلام دولت ترکمنستان از روز ۱۱ خردادماه رانندگان و کامیونهای ترانزیتی با ملیتهای غیرترکمنستانی می توانند از مرز سرخس خراسان رضوی وارد این کشور شوند.
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز در اهواز اعلام کرد: تمام ظرفیت ناوگان حمل و نقل جاده ای برای اعزام به بنادر کشور به ویژه بندر امام خمینی برای جابه جایی کالاهای اساسی بکار گرفته شده واین روند همچنان ادامه دارد.
مهرداد حمدالهی اظهار داشت: با تامین ناوگان مورد نیاز جابه جایی کالاهای اساسی از بندر امام خمینی (ره) تلاش می شود کالاهای مورد نیاز مردم در کوتاه ترین زمان ممکن به دست مردم و بازار هدف برسد.
مدیر سلامت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه، بوی بد ناشی از پساب کارخانه خمیر مایه اسلامآبادغرب را نگران کننده و یک تهدید زیست محیطی دانست و گفت: از مسوولان استان درخواست میکنیم که هرچه سریعتر اقدامات مداخله ای لازم برای رفع این مشکل صورت گیرد.
بر اساس اعلام مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی نیز وقوع حوادث طبیعی مختلف در فروردین و اردیبهشت سال جاری بیش از پنج هزار و ۷۹۸ میلیارد ریال به استان خسارت وارد کرد.
جواد نظری اظهار داشت: این خسارت ها از ناحیه سیل، تگرگ، طوفان و برف و کولاک به بخش های کشاورزی و راه و سایر بخش ها گزارش شده است.
امروز همچنین زمینلرزه ۵.۵ ریشتری سرجنگل زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان را لرزاند.
این زمینلرزه ساعت ۱۲:۰۶ ظهر روز دوشنبه دوم خرداد در حوالی سرجنگل و در عمق ۱۶ کیلومتری زمین روی داد.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: طبق گزارشهای اولیه خسارتی تاکنون از زمین لرزه ۵.۵ریشتری سرجنگل گزارش نشده است.
دامپزشکی استان گیلان نیز در اطلاعیهای نسبت به پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو هشدار داد و برای جلوگیری از این بیماری توصیههای بهداشتی را به مردم بخصوص دامداران ارایه کرد.
در اطلاعیه دامپزشکی استان گیلان آمدهاست: با توجه به افزایش احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصول گرم سال همزمان با فصل فعالیت مخزن بیماری "کنهها"، ضروری است عموم مردم به ویژه گروههای در معرض خطر شامل دامداران، کارکنان کشتارگاهها، قصابان، کشاورزان و به ویژه روستائیان و عشایر که به نحوی با دام سر و کار دارند و شهروندانی که برای تفریح به اطراف شهرها و گردشگاههای طبیعی میروند، توصیه های بهداشتی را رعایت کنند.
بحران در وضعیت نرخ رشد جمعیت مازندران عنوان خبری است که مدیر سلامت، جمعیت و خانواده دانشگاه علوم پزشکی مازندران به آن هشدار داد و گفت : وضعیت نرخ رشد جمعیت در استان به دلیل بیرغبتی زوجهای جوان به فرزندآوری از شرایط بحرانی عبور کرده و وارد مرحله فرابحرانی شده است.
سید محسن سلیمانی در نشست قرارگاه رسانه ، سلامت و جوان در ساری افزود : در زمان حاضر مازندران به دلیل کاهش روزافزون فرزندآوری در تله جمعیتی قرار گرفته و میزان نرخ رشد سالمندی در استان پنج برابر زادآوری است.
بر اساس گزارش رسیده از آبادان ، ریزش بخشهایی از ساختمان بزرگ ۱۰ طبقه اداری - تجاری در خیابان امیری آبادان تاکنون هفت مصدوم و یک کشته داشته است.
رییس مرکز فوریتهای پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان اظهار داشت : ۱۵ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس برای امداد رسانی در محل حادثه مستقر بوده و در حال امدادرسانی به مصدومان این حادثه هستند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان نیز با بیان اینکه آمار روزانه مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ در این استان برای هجدهمین روز متوالی صفر است، گفت :تاکنون سه میلیون و ۱۸۶ هزار و ۶۰۵ دُز واکسن کرونا (نوبت اول، دوم و یادآور) برای جامعه هدف در استان همدان تزریق شده است.
به گزارش مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۲۸۱ نفر رسید.
از دیروز تا امروز ۲ خردادماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۶۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۶۸ نفر از آنها بستری شدند.
در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۵۵ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۹۳ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
نظر شما