به گزارش ایرنا از اعلام روز سه شنبه روابطعمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد قشم، افشار فتح الهی در جلسه ای با حضور شهردار و امام جمعه شهر رمکان و رییس شورای شهرستان، گفت: همدلی مسوولین اجرایی و مردم رمکان برای ارتقای اقتصادی و اجتماعی این شهر ستودنی است و با توجه به برخورداری از ظرفیت های مناسب گردشگری و تجاری مناسب، می تواند به سرعت در مسیر توسعه حرکت کند.
وی ادامه داد: برای حل مشکلات رمکان و تسریع در اجرای پروژه های شهری باید با درنظر گرفتن منابع و مصارف اولویتبندی انجام پذیرد و سپس با مشارکت سازمان، شهرداری و بخش خصوصی مشکلات یکی پس از دیگری از میان برداشته شود.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به اینکه رمکان در مسیر یکی از جادههای اصلی جزیره قرار دارد، افزود: تردد اکثر گرشگران از این شهر انجام می شود و همین موضوع اهمیت پرداختن به مسئله زیباسازی منظر شهری را دو چندان کرده است.
فتحالهی اضافه کرد: ظرفیت های رمکان برای ارتقای گردشگری بسیار ارزشمند است و در صورت مشارکت بخش خصوصی و شهرداری این سازمان آمادگی دارد زیرساخت های لازم برای تاسیس مجموعه های تفریحی و کمپ پارک را در این شهر ایجاد کند.
بنابر این گزارش، افشار فتحالهی رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم صبح امروز - سه شنبه - به همراه جمعی از معاونان و مدیران این سازمان از روند اجرایی پروژه های ورزشی و فرهنگی و مکان های پیشنهادی برای احداث مجموعه های تفریحی و گردشگری بازدید و سپس در جلسه ای با حضور شهردار و امام جمعه رمکان و رییس شورای شهرستان روند توسعه رمکان و مشکلات پیش روی این شهر را بررسی کرد.
به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.
این جزیره که بزرگترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتیهای بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیکترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخترسانی به کشتیهای عبوری از آبراهه بینالمللی و پارکهای انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.
از سوی دیگر، ویژگیهای طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.
منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل میشود.
این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطهای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بینالمللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.
اهداف و محورهای اصلی فعالیتهای این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژیبر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارکهای انرژی است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما