سید "امین قاسمی" روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه هفت هزار و ۵۰۰ هنرمند نیز با مجوز اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فعالیت می کند ، اظهار داشت: ۵۲ رشته بومی و غیربومی رایج رشته صنایع دستی در سه هزار و ۵۰۰ کارگاه کوچک، بزرگ، انفرادی و مشاغل خانگی این استان تولید می شود.
وی افزود: اکنون یک بازارچه دائمی در خرم آباد و سه بازارچه موقت و خودگردان با همکاری بخش خصوصی در شهرهای بروجرد، دورود و الیگودرز تولیدات صنایع دستی استان را عرضه می کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان همچنین گفت: در ایام شیوع ویروس کرونا با توجه به آسیب دیدن بسیاری از مشاغل، امکان استفاده از تسهیلات با سود ۱۲ درصد برای مشاغل آسیب دیده در حوزه صنایع دستی و گردشگری فراهم شد.
قاسمی اظهار داشت: در ایام تعطیلات نوروز با استقبال بی نظیر مسافران نوروزی و افزایش حجم فروش صنایع دستی رونقی دوباره به بازار این رشته ها بخشیده شد.
به گفته وی در ایام نوروز به دنبال استقبال چشمگیر مسافران نوروزی، هنرمندان صنایعدستی لرستان محصولات خود را در ۱۱ رشته شامل پوشاک سنتی و البسه محلی لری، ماشتهبافی، گلیمبافی، نقاشی روی چوب، کپوبافی، تولیدات چرمی دستدوز، خراطی چوب، گرهچینی پیکر تراشی، مس چکشی، جاجیمبافی، قلمزنی و نمدمالی عرضه کردند.
نظر شما