آزاد حکمت روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این ۳۰۰ نقطه در قالب ۱۹۸ پروژه از فناوری شبکه فیبر نوری بهرهمند شده که جدا از شهرکهای صنعتی است.
وی با بیان اینکه شبکه ارتباطی ۱۳ نقطه صنعتی و اداری نیز بر بستر کابل مسی و ۱۱ نقطه بر بستر رادیو است، اضافه کرد: اکنون ۱۵ شهرک صتعتی استان از خدمات شبکه فیبر نوری بهرهمند است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان یادآور شد: در شهرک های صنعتی واقع در شهرستانهای سنندج، دیواندره، کامیاران، مریوان و دهگلان نیز که هنوز فعال نشده، بستر فیبر نوری ایجاد شده است که در صورت فعال شدن واحدها، از آن بهره مند خواهند شد.
حکمت اظهار داشت: خط تلفن ثابت و اینترنت تمام شهرکهای صنعتی و واحدهای مسکونی بر بستر فیبر نوری واگذار می شود که مزیت های زیادی نسبت به کابل مسی دارد.
وی ادامه داد: افزایش رضایتمندی مشترکان، ارائه انواع سرویسها در بستر Ip، بهبود کیفیت خدمات مخابراتی در حوزه تلفن ثابت، ارتقا امنیت اطلاعات، اجرای فیبر اختصاصی برای مشتریان، توسعه زیر ساخت سایت های تلفن همراه برای نصب و راه اندازی تجهیزات تکنولوژی های ۳G و ۴G از جمله مزایای فیبرنوری است.
استان کردستان با یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت، ۱۰ شهرستان، ۳۲ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۷۷ روستای دارای سکنه دارد.
نظر شما