۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۲۵
کد خبرنگار: 1936
کد خبر: 84771124
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مدیر شرکت: غار علیصدر ۱۳ میلیارد تومان درآمد کسب کرد

همدان-ایرنا- مدیر عامل شرکت سیاحتی علیصدر درآمد غارعلیصدر از ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ تا ششم خرداد سال جاری را ۱۳ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: از این میزان ۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان هزینه ۲ ‌ماهه غار شده است. 

«علی‌محمد عنایتی‌اکمل» روز یکشنبه  در جمع خبرنگاران افزود: ۲۵۰ نفر نیروی انسانی در حال حاضر در شرکت علیصدر مشغول به کار هستند و یکی از معضلات علیصدر نیروی انسانی بالاست  که نیازمند ساماندهی نیروی انسانی است.  

وی با اشاره به اینکه باید زمینه برای اشتغالزایی در علیصدر فراهم شود که تاکنون این کار انجام نشده است، ادامه داد: باید اشتغالزایی در منطقه جدی گرفته شود تا کسی نخواهد قایقران باشد. 

وی فعالیت در غار علیصدر را فصلی دانست چراکه نیمه دوم سال تعطیل است و درآمد پایداری ندارد، خاطرنشان کرد: این غار ۱۵۰ روز در سال درآمد دارد و به دلیل نداشتن درآمد پایدار و فراهم نبودن زیر ساخت‌ها مثل جاده و نبود امکانات کافی امکان فعالیت در طول سال وجود ندارد. 

وی با بیان اینکه ۹۰ درصد نیروهای علیصدر بومی هستند، افزود: ۳۳ نفر دارای قرارداد ۶ ماهه، ۳۵ نفر ۹ ماهه، ۱۴ نیرو ۱۰ ماهه، ۴۰ نفر ۱۱ ماهه و ۵۰ نیرو یکساله هستند. 

عنایتی‌اکمل با اشاره به اینکه ۵۲ درصد از درآمد علیصدر صرف حقوق و دستمزد می‌شود، اظهار داشت: در سال ۹۸ که سال طلایی برای علیصدر حدود سه میلیارد و ‌۸۰۰ میلیون تومان سود پایان سال آن بود. 

وی درباره سرمایه گذاری شرکت سیاحتی علیصدر در مجموعه توریستی عباس‌آباد و ‌تله کابین گنجنامه هم بیان کرد: شرکت می‌تواند به تشخیص هیات مدیره در هر مکانی سرمایه‌گذاری کند و این موضوع خلاف قانون نیست. 

عنایتی‌اکمل با تاکید بر اینکه شرکت سیاحتی علیصدر هیچ‌ درآمد پنهانی ندارد، تصریح کرد: موضوع تحقیق و تفحص حق نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی و اهالی روستای علیصدر است و اکنون نیز در حال انجام است. 

وی با بیان اینکه اهالی علیصدر کار خدماتی درجه ۲ و سه انجام نمی‌دهند و اشتغال برای آنها تامین شده است، گفت: هر کارگر علیصدری ماهانه ۱۰ میلیون تومان از غار درآمدزایی دارد و سطح اقتصادی مردم این روستاها از سایر روستاهای همجوار بیشتر است. 

مدیر عامل شرکت سیاحتی علیصدر با اشاره به اینکه به دنبال اشتغالزایی در بیرون مجموعه علیصدر و ماندگار گردشگر در علیصدر هستیم، خاطرنشان کرد: ما به ۸۰ نفر نیرو در غار نیاز داریم در حالی‌که در حال حاضر ۲۳۰ نفر شاغل هستند. 

عنایتی‌اکمل در ادامه یادآور شد: ۶۰ درصد مسافران غار به شهر همدان نمی‌آیند و باید زمینه جذب گردشگر بیشتری فراهم شود که همه نقاط استان از گردشگری بهره ببرند، همچنین این موضوع نشانه جزیره‌ای کار کردن متولیان گردشگری استان است.

وی با بیان اینکه از ابتدای فروردین امسال ۲۷۶ گردشگر خارجی از غار بازدید کردند، گفت: در حال حاضر هر ۲ هفته یک‌بار تور گردشگری عراق به علیصدر برگزار می‌شود. 

عنایتی‌اکمل با اشاره به اینکه ۴۰ درصد از سهام شرکت سیاحتی علیصدر متعلق به همیاری شهرداری، ۴۰ درصد شرکت ایرانگردی و ‌جهانگردی و ۲۰ درصد از سهام مربوط به شهرداری همدان است، افزود: ۴۰ درصد از گنجنامه در مالکیت شرکت علیصدر است. 

وی با بیان اینکه میانگین بازدید از غار علیصدر در سال‌های قبل حدود ۵۰۰ هزار نفر است، افزود: در سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ که درگیر کرونا بودیم تعداد گردشگران کمتر از ۱۵ هزار نفر بود. 
 
مدیر عامل شرکت سیاحتی علیصدر گفت: از نظر زیست محیطی محدودیتی در سرویس‌دهی داخل غار وجود دارد.

وی یکی از مشکلات شرکت علیصدر برای سرمایه‌گذاری را اوقافی بودن زمین‌ها دانست و ادامه‌داد: بارها سرمایه‌گذاران کلان برای سرمایه‌گذاری اعلام آمادگی کردند اما به علت اوقافی بودن زمین به نتیجه نرسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha