دبیر اجرایی این همایش روز دوشنبه در حاشیه آیین آغاز به کار آن به خبرنگار ایرنا گفت: پس از عبور از پاندمی کرونا و در راستای دیپلماسی علمی، برنامه جامع دانشگاه فردوسی مشهد برگزاری همایش های حضوری با شرکت استادانی از دانشگاه های مختلف جهان در این دانشگاه است.
احسان قبول افزود: بر همین اساس و به دعوت دانشگاه فردوسی مشهد، مقرر شد تا دانشگاه بصره همایش خود را که سالانه در سایر کشورها برگزار میکرد امسال در مشهد برگزار کند و استادان دانشگاه فردوسی مشهد نیز در زمینههای تخصصی و بر اساس محورهای این همایش، مدیریت نشست ها را بر عهده گیرند.
وی ادامه داد:مرکز الفارس دانشگاه بصره موضوع این همایش را "گفت و گوی تمدنها به عنوان عامل تکامل ملتهای اسلامی" در نظر گرفته است و تمرکزی که در این همایش وجود دارد نگاه به پیشینه تمدنی دو کشور ایران و عراق است و در گام بعدی نیز فرصتها و چالشهای میان ملتها مورد بررسی قرار میگیرد تا از فرصتهای موجود نهایت استفاده صورت گیرد تا چالشها و تهدیدها به فرصتی جدید تبدیل شود.
مدیر همکاری های علمی بین المللی و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در این همایش ۱۰۰ سخنران به مدت دو روز مطالب خود را ارائه میکنند و پنج نشست در سه نوبت برای بهره مندی شرکت کنندگان برنامه ریزی شده است تا استادان این دانشگاه با استادان عراقی بتوانند در موضوعات مشخص وارد گفت و گو شوند.
قبول اظهار کرد: تمایل داریم تا این گونه همایش ها به صورت مشترک با سخنرانانی از سایر دانشگاه های دنیا برای ارتقای دیپلماسی علمی ادامه پیدا کند و برگزار شود.
نظر شما