به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز، سخنگوی وزارت کشور آلمان در یک کنفرانس خبری گفت که فعالان مدافع حقوق بشر، کارمندان سازمان های مردم نهاد و گروه های انجمن مدنی مرتبط با آلمان و روزنامه نگاران و محققانی که علیه جنگ اوکراین موضع گیری کرده اند، جزو کسانی هستند که واجد شرایط اقامت طولانی مدت تر در آلمان هستند.
وی افزود هیچ راه معتبری برای پیش بینی اینکه چه تعداد نفر می توانند مشمول این طرح قرار گیرند، وجود ندارد.
این اقدام با هدف برداشتن برخی تشریفات اداری مرتبط با فرآیند صدور روادید آلمان و تضمین اقامت طولانی مدت تر از ۹۰ روز طبق روادید گردشگری شینگن انجام می شود.
اولاف شولتس صدراعظم آلمان به تازگی در جریان نشست مجمع جهانی اقتصادی داووس سوئیس اظهارات تندی را علیه ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه مطرح کرد و گفت که او «حق ندارد صلح را دیکته کند.»
صدراعظم افزود: روسیه که در آغاز حمله نظامی به اوکراین قصد تسخیر تمامی این کشور را داشت، امروز این امر هرچه بیشتر دور از دسترس است، چراکه اوکراین دفاعی چشمگیری داشت و پوتین عزم و قدرت متحدان در مقابله با این تجاوز در اوکراین را دست کم گرفته بود.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کییف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.
جنگ در اوکراین وارد چهارمین ماه شده است و واکنشها به تهاجم روسیه و ارسال تسلیحات به این کشور همچنان ادامه دارد. مسکو هشدار داده است تجهیزات نظامی که آمریکا و اروپا در اختیار اوکراین قرار می دهند، موجب تشدید مناقشه در اوکراین میشود و پیامدهای غیرقابل پیشبینی به دنبال دارد.
نظر شما