به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدمهدی محسنی روز سه شنبه در نشست با رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان اظهارداشت: براساس پیگیری و پیرو جلسات ادارات کل آموزش و پرورش و منابع طبیعی استان بوشهر مبنی بر در اختیار قرار دادن زمین برای احداث اردوگاه در شهرستانهای بدون اردوگاه، این نشست برگزار شده است.
وی افزود: هفت هزار و ۶۰۰ دانش آموز در این شهرستان در حال تحصیل هستند که هیچ گونه فضای اردوگاهی و تفریحی ندارند.
محسنی گفت: این شهرستان با قابلیت گردشگری بالا و موقعیت خاص خود و قرارگرفتن در مسیر اردوهای راهیان نور کشور، با احداث اردوگاه دانش آموزی، میتواند در سطح ملی پذیرای دانشآموزان و حتی گردشگران باشد.
محسنی افزود: مجموعه آموزش و پرورش تلاش میکند که مشکل نبود اردوگاه و فضای تفریحی مناسب دانشآموزی را با برنامه ریزی مدون و حمایت مدیرکل آموزش و پرورش و سایر مسئولان استان در کوتاهترین زمان ممکن برطرف کند.
مدیر آموزش و پرورش دیلم بیان کرد: بزودی و پس از بازدید میدانی از محل احداث اردوگاه، عملیات اجرایی آن در شهرستان آغاز شود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دیلم گفت: تعامل بسیار خوبی بین منابع طبیعی و آموزش و پرورش در سطح شهرستان وجود دارد و این اداره با تمام توان در هر زمینهای آمادگی همکاری با این مجموعه را دارد.
پرویز غلامی افزود: ضرورت آشنایی مردم و آحاد جامعه به قوانین و مقررات منابع طبیعی امروز بیش از هر زمانی دیگر احساس می شود و باید با ترویج فرهنگ درست مصرف کردن، بهره برداری بهینه از این مواهب الهی بیشتر از گذشته توسعه و گسترش یابد که آموزش و پرورش در این زمینه می تواند نقش موثری داشته باشد.
وی اظهارداشت: عرصه های منابع طبیعی متعلق به همه نسل ها است و باید با درایت و آگاهی بیشتری سعی در حفاظت و احیای آن صورت گیرد.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری دیلم گفت: ارایه راهکارهای کارشناسی برای تنویر افکار عمومی دانش آموزان و مربیان، انتشار محتوا و تهیه بسته های آموزشی، ایجاد تسهیلات مناسب برای بازدید فرهنگیان و دانش آموزان از عرصه های منابع طبیعی و پیگیری و شناسایی اراضی مستعدبرای ایجاد اردوگاههای دانش آموزی در اراضی ملی از تعهدات این اداره به آموزش و پرورش است.
نظر شما