اسفندیار برخه روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با این میزان اعتبار مشکل اصلاح شبکه، خط انتقال و مخازن ۲۰۳ روستای استان که دچار مشکل بودند برطرف خواهد شد.
وی اعتبار محرومیت زدایی استان را ۲۰۸ میلیارد تومان دانست و گفت: این میزان اعتبار از سوی وزارت نیرو و آب و فاضلاب کشور با توجه به عملکرد خوب بسیج سازندگی و اب و فاضلاب استان در توسعه خدمات رسانی آب روستایی افزایش چند برابری داشته است.
برخه با اشاره به اینکه شرکت آب و فاضلاب یکهزارو ۶۰۰ روسا و ۱۹ شهر و شهرستان را پوشش می دهد اظهار داشت: مشکلات کم بارشی و خشکسالی طی سالهای اخیر آبرسانی را دچار مشکل کرده است.
وی بیان کرد: با بررسی های انجام شده ۷۰ درصد شبکه آبرسانی روستایی بیش از ۳۰ سال قدمت دارد و فرسودگی شبکه آبرسانی تنش آبی در برخی روستاهای استان را نیز تشدید کرده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب با اشاره به اینکه ۱۰۸میلیارد تومان از فاز اول پروژه محرومیت زدایی به دهدشت - سوق اختصاص یافته است اضافه کرد: روستای سرچارمه و بلوط بنگان کهگیلویه بعد از ۴ دهه در ۲ سال اخیر از نعمت آب پایدار برخوردار شدند.
برخه تصریح کرد: با تخصیص این میزان اعتبار طی یک ماه گذشته در شهرستان کهگیلویه که دچار تنش آبی بوده ۴۸ کیلومتر شبکه توزیع و خط انتقال اجرا شد.
وی تاکید کرد: در فاز دوم محرومیت زدایی بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان در روستاهای محروم استان هزینه اصلاح و توزیع شبکه آبرسانی روستایی خواهد شد.
نظر شما