مدیریت کارآمد حلقه مفقوده شرکت صنایع آذرآب است

اراک - ایرنا- نماینده مردم اراک ، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: مدیریت کارآمد حلقه مفقوده شرکت صنایع آذرآب اراک است چرا که مدیریت فعلی این واحد تولیدی در یک سال گذشته اثبات کرد که توانایی لازم برای رفع مشکلات را ندارد.

«علی اکبر کریمی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: تیرماه سال گذشته هنگام انتخاب تیم مدیریتی شرکت صنایع آذرآب، بنده تذکرات لازم را ارائه، اعتراض خود را در صحن علنی مجلس مطرح نمودم و پس از آن هم در حد مقدور در جایگاه نمایندگی حمایت‌های لازم را از این واحد تولیدی به عمل آوردیم و برای پذیرش سفارشات جدید با مسئولان وزارتخانه‌های نفت و نیرو و سازمان انرژی اتمی و نهادهای دیگری که به عنوان کارفرماهای اصلی می‌توانند برای واحد تولیدی آذرآب مطرح باشند مکاتبات و پیگیری‌های لازم صورت گرفت.

وی تاکید کرد : اما متاسفانه مدیریت فعلی شرکت صنایع آذرآب توانایی لازم را برای فعال کردن و رفع مشکلات این واحد تولیدی ندارد و بر این باور هستیم اولویت نخست برای این شرکت تغییر فوری مدیریت و انتخاب و استقرار یک تیم مدیدیتی شایسته، توانمند و دارای مقبولیت نزد کارکنان و پرسنل این واحد تولیدی است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی واحد تولیدی آذرآب را به عنوان یکی از سرمایه‌های بزرگ ملی صنعت کشور عنوان کرد و اظهار داشت: سرمایه‌های انسانی و نیروهای متخصص بسیار خوبی در این شرکت وجود دارد و چنانچه یک مدیریت توانا و آشنا با این صنعت و در عین حال دارای ارتباطات مناسب با مجموعه‌هایی که می‌توانند سفارش کار به این شرکت بدهد و بتواند این شرکت را فعال کنند، می‌تواند در لبیک گویی به ندای رهبر معظم انقلاب در خصوص اقتصاد مقاومتی پیشتاز باشد. 

کریمی بیان کرد: متاسفانه مدیریت فعلی طی یکسال گذشته تا جایی که ما مطلع هستیم موفق به هیچ‌گونه انعقاد قراردادی نشده و در این بازه زمانی نیز با بهره‌گیری از قراردادهای گذشته شرکت و دریافت منابع مالی آنها اقدام به تامین هزینه‌ها و پرداخت حقوق شرکت نموده و اکنون که قراردادها به پایان رسیده طی چندماه گذشته برای پرداخت حقوق شرکت هم‌ با مشکل مواجه شده است.

کریمی اضافه کرد: امید است در اسرع وقت با تعامل و همکاری مسئولان ملی و استانی، سهامداری شرکت صنایع آذرآب، در اختیار مجموعه‌های ذی صلاح از حیث مدیریتی، مالی و حقوقی قرار گیرد تا بتوانند حمایت‌های لازم را از این شرکت به عمل بیاورند، هر چند تا جایی که ما مطلع هستیم بانک کشاورری هم به دنبال واگذاری این شرکت است و این اقدام و جابه‌جایی سهامدار باید به بهترین شکل ممکن انجام شود و به یک سهامدار با اهلیت و ذی صلاح منتقل شود.

وی تصریح کرد: در این خصوص نیز پیگیری‌های زیادی صورت گرفته و بنده مکاتبه‌ای با معاون اول رئیس جمهور داشتم که امید است ضمن انتقال سهام این شرکت به یک سرمایه‌گذار عمده ذی صلاح و اهلیت دار، نسبت به جابجایی مدیریت این شرکت اقدام شود و دغدغه و مطالبه به حق پرسنل که به واسطه نارضایتی پرداخت نکردن حقوق چند ماهه وجود دارد، رفع شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بیان داشت: دغدغه اصلی آن است که با توجه به انعقاد قراردادهای جدید طی یکسال گذشته آینده شرکت به مخاطره بیفتد که در این راستا کارکنان باید دغدغه خود را مطرح کنند تا مسئولان امر مطالبه به حق این قشر را مدنظر قرار داده و در اسرع وقت با اتخاذ تصمیمات حکیمانه برای رفع مشکلات اقدام‌ کنند.

کریمی عنوان کرد: یکی از مجوعه‌های ذی صلاح که می‌تواند به عنوان سهامدار عمده شرکت آذرآب مطرح باشد شرکت مپنا است چرا که اکنون طرح‌های بسیار بزرگ ساخت نیروگاه‌های جدید در این شرکت متمرکز است و می‌تواند حجم قابل توجهی از این سفارشات را به واحد تولیدی آذرآب واگذار کند که در این راستا پیگیری‌هایی انجام شده و استمرار دارد تا مسئولان امر در این خصوص تصمیم‌گیری کنند. 

وی ابراز داشت: البته واگذاری این واحد تولیدی، مختص مپنا نیست و سایر متقاضیانی که می‌توانند آینده آذرآب را بهتر رقم بزنند و حجم کار تولیدی بیشتری را در این شرکت متمرکز کنند و در عین حال اهلیت و صلاحیت لازم را در حوزه مدیریتی، مالی ، حقوقی و اقتصادی داشته باشند با تلاش مسئولان، جایگزین بانک کشاورزی در این واحد تولیدی شوند.

نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اکنون وضعیت واحد تولیدی آذرآب به گونه ای اورژانسی است که به طور قطع ایجاد تغییرات در این شرکت نباید موکول به سفر رئیس جمهور به استان مرکزی شود و هم مسئولان ملی و استانی در بانک کشاورزی و وزارت صمت برای رفع مشکلات باید تلاش کنند تا تغییرات لازم در این شرکت هر چه زودتر اعمال شود تا دغدغه کارگران این واحد تولیدی رفع شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha