به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی دوستی پنجشنبه شب پس از جلسه شورای اداری هرمزگان که با حضور مدیران کل دستگاهای مختلف استان و با محوریت احصای مشکلات بخشهای مرکزی، گوهران و گافروپارامون در شهرستان بشاگرد برگزار شد، بدون اشاره به رقم اعتبار تخصیص یافته به حوزه راه این شهرستان، اظهار داشت: در حوزه راه اعتباراتی برای دو محور اصلی شرق به غرب و جنوب به شمال که صرفا راه شهرستانی نیستند و دو کریدور اصلی برای کشور خواهند شد، تخصیص داده شد.
وی ادامه داد: یکی از دو کریدور استان کرمان را به سواحل خلیج فارس وصل میکند و کریدور دیگر نیز استان سیستان و بلوچستان را به کریدور شمال به جنوب وصل خواهد کرد.
استاندار هرمزگان گفت: در خصوص این دو مسیر معاون اول رئیس جمهور اعتباراتی در ستاد توسعه بشاگرد تخصیص داده بود، امروز روی محورها، اولویتها و پیشرفت پروژه بحث شد و لزوم پیگیری مانده اعتبارات برای تسریع پیشرفت این طرح خصوصا در بخشهای زیرکوه و پشت کوه نیز مورد تاکید قرار گرفت.
دوستی با بیان اینکه از دیرباز مشکل بشاگرد آب و راه بوده است، تصریح کرد: تمرکز عمده مصوبات امروز نیز در همین دو حوزه بود و در حوزه آبرسانی نیز تصمیمات خوبی اتخاذ شد تا تامین و توزیع آب به بخشهایی که با مشکل مواجه هستند، تسریع شود.
وی ادامه داد: بشاگرد نیاز به شغل و رشد دارد و صرفا مشکل بشاگرد با زیر ساخت راه و آب حل نخواهد شد، گرچه زیر ساختها اولویتهای اول ما بوده و مهم است.
استاندار هرمزگان گفت: حوزههای معادن و سه دشت بشاگرد بهعنوان موتور حرکت اقتصادی و تولید شغل این شهرستان در نظر گرفته شده و خوشبختانه ۱۱۹ کیلومتر مربع کار اکتشافی معدن در این شهرستان به پایان رسیده و به سرعت وارد واگذاری معادن با محوریت منگنز و کرومیت خواهیم شد.
دوستی بیان داشت: در حوزه سه دشت بشاگرد شامل دشتهای بولیت، بلبلک و بارغ تصمیمگیری شد، اعتبارات مورد نیاز برای دشتهای بولیت و بلبلک تخصیص داده شد و در خصوص دشت بارغ هم مقرر شد برای این دشت سرمایه گذار بخش خصوصی جذب شود تا کارهای زیرساختی کشاورزی را انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه خدمات پزشکی و آزمایشگاهی که مردم مشکلات زیادی در این زمینه داشتند ،مقرر شد یک واحد آزمایشگاهی با اعتبارات مشترک از شبکه بهداشت و درمان و استان ایجاد شود، در حوزه سونوگرافی و پزشک زنان هم تصمیماتی گرفته شد که ظرف ماه آینده در این شهرستان مستقر شود و در حوزه تامین آمبولانس اورژانس هوایی هم تصمیم گیری شد.
استاندار هرمزگان اظهار داشت: با توجه به اینکه این شهرستان در حوزه دامداری دارای یک مزیت بسیار خوب است و ۱۰۰ هزار راس دام در بشاگرد وجود دارد، تصمیمات خوبی برای ایجاد زیرساخت دامپزشکی در این شهرستان گرفته شد.
دوستی تصریح کرد: برای آموزش و پرورش و تامین مدارس و زیرساخت ورزشی نیز تصمیماتی گرفته شد و از امروز به بعد باید برای عملیاتی سازی تصمیات و مصوبات گرفته شده در این جلسه برنامه ریزی صورت گیرد و به سرعت امور مرتبط با اجرایی سازی مصوبات پیگیری شود.
به گزارش ایرنا، شهرستان بشاگرد با جمعیت بیش از ۵۰ هزار نفر به مرکزیت شهر سردشت در فاصله ۳۰۰ کیلومتری شمال شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده که با وجود تغییر وضعیت آن از نظر تقسیمات کشوری در سال ۸۷ از بخش به شهرستان و با داشتن ۳ بخش ، ۲ شهر، ۶ دهستان و ۲۰۲ روستا همچنان یکی از محرومترین مناطق این استان است.
البته در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی گام های بسیار خوبی در جهت رشد و توسعه آن در دولت های مختلف برداشته شده اما شاید به جرأت گفت مهمترین اقدام از سوی دولت آیت الله رییسی و صدور فرمان ۲۲ ماده ای از سوی شخص رییس جمهور برای توسعه این منطقه صورت گرفته است.
پس از سفر ۲۲ و۲۳دیماه سال ۱۴۰۰ رییس جمهور واعضای هیات دولت به هرمزگان ۲۲ فرمانی که پس از بررسی کارشناسی و میدانی مشکلات این منطقه محروم از سوی مسوولان دولت سیزدهم، صادر شده و در آن وظایف هر دستگاه برای توسعه و عمران شهرستان بشاگرد و خدمت رسانی بیشتر به مردم منطقه مشخص شده است.
۲۳مهرماه ۱۴۰۰ مهدی دوستی استاندار هرمزگان در سفری به بشاگرد ضمن دیدار با مردم و مسوولان منطقه، بسیاری از مسائل ومشکلات این شهرستان را از نزدیک مشاهده و در همان زمان اعلام کرد رفع مشکلات بشاگرد با اعتبارات جاری و عمرانی قابل حل نیست و نیازمند بودجه و اعتبارات ویژه است.
این اقدام موجب شد که رییس جمهور کمتر از یک ماه پس از سفر به هرمزگان در اسفندماه پارسال ۲۲ فرمان بنیادی برای محرومیت زدایی و توسعه و تحول شهرستان بشاگرد ابلاغ کند که همزمان با سال ۱۴۰۱ آغاز شود
نظر شما