سعید پورآبادی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همه ساله در فصل گرما شاهد قطعی برق و خاموشی گسترده در سطح کشور هستیم و برای جلوگیری از ضرر و زیان بخش صنعت، زمان قطعی برق بایستی به بخش خصوصی اعلام شود.
وی افزود: بر اساس قانون هر گاه دولت به دلیل کمبودهای مقطعی به شرکت های عرضه کننده برق، گاز یا مخابرات را قطع کند؛ موظف است تا نحوه خسارت های وارده به این شرکت ها را جبران کند.
پورآبادی ادامه داد: در سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرینی باید تدابیری اندیشیده شود که قطعی برق در خراسان شمالی به حداقل برسد و اگر هم اجتناب ناپذیر است ضرورت دارد تا این موضوع با مدیریت و برنامه ریزی دقیق انجام شد.
وی با اشاره به یکصد و چهارمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در سطح ملی با محوریت اجرای ماده ۲۵ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، خاطرنشان کرد: در این جلسه همواره بر مدیریت انرژی تاکید و باید این مهم در دستور کار قرار گیرد و با حساسیت بیشتری به مشکلات فعالان اقتصادی ناشی از قطعی برق پرداخت.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان شمالی گفت: بر اساس ماده ۲۵ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار؛ واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی در زمان کمبود برق ،گاز یا خدمات مخابرات نباید در اولویت قطع انرژی قرار گیرند.
خراسان شمالی حدود ۴۰۰ واحد تولیدی و صنعتی با سرمایه گذاری ۱۳ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۱ هزار نفر دارد که از لحاظ داشتن صنایع بزرگ در بین ۳۱ استان کشور رتبه دهم را داراست.
هم اینک ۹۹.۹ درصد جمعیت شهری و روستایی استان خراسان شمالی از برق برخوردارند و ۳۸۵ هزار مشترک برق در بخشهای تجاری، خانگی، ادارای و صنعتی و کشاوزی وجود دارد.
نظر شما