به گزارش ایرنا، «سیده مریم محمدی» روز دوشنبه در جلسه کارگروه آلودگی کاهش آلودگی هوای استان همدان با بیان اینکه همدان در بین ۲۳ استان در معرض آلودگی رتبه بیست و دوم را دارد، اظهار داشت: برای مقابله با این پدیده نیازمند اقداماتی در سطح ملی هستیم.
وی با بیان اینکه نباید از کانونهای داخلی ریزگردها غافل شویم، تصریح کرد: در سال ۹۹ مطالعات منشایابی کانونهای ریزگردهای استان تدوین و به دستگاههای مرتبط ابلاغ شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه برنامه عمل این موضوع به استان ابلاغ و اجرای آن امسال آغاز میشود، گفت: حدود ۴۸ هزار هکتار مساحت حساس و غبارخیز در استان وجود دارد و هر دستگاهی در رابطه با آن اقداماتی بر عهده دارد.
معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان نیز دراین جلسه گفت: همدان در ردیف ۱۵ استان درگیر خشکسالی قرار دارد و جز استانهای غبارخیز محسوب می شود که البته کانون داخلی گردوغبار نیز دارد.
سیدعادل عربی اظهار داشت: کبودرآهنگ و اسدآباد در سال جاری بیشترین روزهای هوای پاک و نهاوند، ملایر و همدان نیز بیشترین روزها با هوای دارای کیفیت ناسالم را داشته اند.
وی با اشاره به اینکه شهرستانهای همدان، کبودرآهنگ و فامنین کانونهای گرد و غبار در استان هستند، افزود: در بیش از ۴۸ هزار هکتار مساحت غبارخیز استان سالانه ۱۱۳ تن گرد و غبار تولید می شود.
معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان تصریح کرد: البته در استان کانونی که دارای شدت بالای گرد و غبار باشد را نداریم.
شهرستان ملایر با ۲۱ روز و نهاوند با ۲۰ روز رتبه اول و دوم میزان آلودگی هوای استان همدان در سال جاری را دارند و شهرستان همدان نیز از نظر تعداد روزهای آلودگی هوا در رتبه سوم است.
شهرستان همدان در ۲ ماه گذشته هفت روز ناسالم برای گروه های حساس، چهار روز ناسالم برای همه گروه ها ، یک روز بسیار ناسالم و ۲ روز خطرناک را تجربه کرده است.
همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون وضعیت کیفی هوای کبودرآهنگ هفت روز و اسدآباد یک روز آلوده گزارش شده است.
بر اساس اعلام هواشناسی، آسمان بیشتر نقاط استان همدان در ۲۴ ساعت آینده، صاف تا قسمتی ابری، همراه با وزش باد و غبار پیش بینی می شود.
نظر شما