اردشیر شهرکی روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: یک هزار و ۱۰۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت زردآلو اختصاص دارد که ۸۵۰ هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
وی با بیان اینکه برداشت زردآلو تا تیر ماه در سیستان و بلوچستان ادامه دارد افزود: امسال پیشبینی میشود هشت هزار و ۶۰۰ تن این محصول در استان تولید و روانه بازار مصرف شود.
مدیرامور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان عمده شهرستانهای تولید کننده زردآلو را تفتان، خاش، میرجاوه و زاهدان ذکر کرد و افزود: بیشترین زردآلوی تولیدی این استان از نوع شکرپاره، قرمز شاهرود و ارقام مرغوب محلی است.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهرهگیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک، زرآباد، دشتیاری و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.
نظر شما