«نعمت دارابی» روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش بینی می شود از این سطح ۶ هزار و ۵۰۰ تن انگور یاقوتی برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی اظهار داشت: انگور یاقوتی تولیدی این شهرستان از عطر، طعم و مزه بسیار مطلوبی برخوردار است که علاوه بر نیاز داخلی به دیگر شهرها و استان های همجوار صادر می شود.
به گفته وی کار برداشت این محصول از تاکستان های این شهرستان همه ساله به مدت یک ماه ادامه دارد.
وی ادامه داد: سرپل ذهاب یک هزار و ۶۶۰ هکتار باغات مثمر دارد که عمده محصولات باغی این شهرستان انگور، گوجه سبز و زیتون است.
انگور دارای ۷۹ درصد آب، ۱۴ درصد قندهای مختلف، املاح معدنی و مجموعه ای از عناصر و ترکیبات سودمند است که ویتامین های A، B، C، D و املاحی مانند آهن، منیزیم، منگنز، کلر، ید، آرسنیک، فسفر و سیلیس و همچنین مقدار زیادی تانن دارد و دم کرده برگ جوان انگور برای دفع ادرار، بیماری نقرس، زردی و استفراغ مفید است.
از مجموع حدود ۵۵ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغی در سرپلذهاب، ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار آن باغ است که سالیانه حدود ۱۴ هزار تن انوع محصولات از آن برداشت میشود.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما