به گزارش ایرنا، حجت الاسلام «محمد سبزی» روز پنجشنبه در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهری ساوه، افزود: در برنامه ششم توسعه با اجرای قانون تجمیع مالیات بر ارزش افزوده، شهرهای صنعتی مانند ساوه بیشترین زیان را متحمل شدند و بنا بر اظهارات مدیران شهری در ۹ سال گذشته از حدود هفت هزار میلیارد ریال مالیات بر ارزش افزوده ارسالی ساوه به استان، تنها یک هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال سهم شهرداری ساوه بوده است.
وی گفت: اگر در یک فضای همدلی، وحدت و هماهنگ فعالیت کنیم کارها به سود مردم پیش میرود و اگر خصومت شخصی باشد، کارها به درستی پیش نمیرود.
سبزی افزود: بنده به سهم خود برخی اوقات شاهد انتشار برخی اخبار جعلی و خلاف واقع در فضای مجازی نسبت به خود هستم اما سعی می کنم تا در جهت خدمت به مردم وارد مسائل حاشیهای نشوم.
وی تصریح کرد: نکته دیگر اینکه نباید اقدامات مثبت را بیارزش جلوه دهیم بطور مثال اگر شهرداری و شورای اسلامی شهر ساوه در زمینه جذب اعتبارات دولتی و خرید ۵۰ دستگاه اتوبوس تلاش کرده اند، کار مثبت آنها را کم اهمیت جلوه ندهیم.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: امضای تفاهمنامه ۱۵ هزار میلیارد ریالی برای انتقال آب شیرین به ساوه در حال امضا و پیگیری است، البته نواقص هم باید منصفانه بازگو شود.
سبزی ضمن اعلام آمادگی جهت برگزاری جلسات مستمر و موضوع محور با مدیران شهری ساوه، گفت: بسیاری از مشکلات شهر با برگزاری جلسات در صحن شورا با حضور مدیران کل استانی قابل حل است و نیاز به پیگیری استانی و ملی نیست.
وی در خصوص سهم ساوه از محل مالیات بر ارزش افزوده نیز عنوان کرد: در برنامه ششم توسعه شهرهای صنعتی مانند ساوه نادیده گرفته شدهاند و این نهایت بیعدالتی و ظلم در حق ساوه بود که در برنامه هفتم باید اصلاح شود.
سبزی در زمینه صنایع آلاینده نیز اظهار کرد: شهر صنعتی ساوه با دارا بودن بیشترین صنایع حتی یک واحد صنعتی آلاینده هم ندارد این در حالی است که شهرهای دیگر مانند اراک از این امتیاز برخوردار هستند و ارزش افزوده این صنایع سهم خودشان است.
وی با بیان اینکه باید محیط زیست در این زمینه ورود پیدا کند، گفت: نکته قابل توجه اینکه شهر ساوه علیرغم دارا بودن بیشترین صنایع و بیشترین وسعت، دارای کمترین نیرو در اداره محیط زیست می باشد.
سبزی در خصوص حوزه فرهنگی شهر نیز تصریح کرد: جزیرهای عمل کردن در حوزه فرهنگی فایده ای ندارد و لازم است تا نشستی مشترک بین متولیان امور فرهنگی شهرستان برگزار و برنامه راهبردی و تخصصی تعریف شود.
وی ادامه داد: در حوزه مسکن نیز در ساوه کار خوبی در حوزه مسکن ملی صورت گرفته اما باید به زیرساختها و فضاهای لازم نیز توجه شود و برای آینده آنها پیش بینیهای لازم صورت گیرد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی در خصوص مشکل اراضی ملی در شهر ساوه نیز گفت: لازم است تا اراضی ملی که توسط مردم ساخته شده و در آنها سکونت دارند، تعیین تکلیف شوند.
نظر شما