۲۱ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۳۸
کد خبرنگار: 1794
کد خبر: 84785014
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۳۳ گزارش حسابرسی جامع از دستگاه‌های اجرایی قزوین تهیه شد

قزوین -ایرنا- مدیرکل دیوان محاسبات استان قزوین گفت:در طول یک سال گذشته ۳۳ گزارش حسابرسی از دستگاه‌های اجرایی قزوین در حوزه‌های مختلف توسط حسابرسان دیوان محاسبات استان تهیه شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر خلیلیان روز شنبه در جلسه شورای معاونین دیوان محاسبات که با حضور نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، افزود: گزارش‌های تهیه شده شامل گزارش جامع دستگاه های اجرایی، عملکرد و نیز قیمت تمام شده خدمات و پروژه های اجرا شده است.
وی افزود: حسابرسان دیوان علاوه بر نظارت مستمر بر عملکرد دستگاه ها در جذب و هزینه کرد ردیف‌های بودجه استان، ۲۷۸ گزارش تفریغ بودجه دستگاه های را تهیه و ارائه کرده اند.
در ادامه این نشست روح الله عباسپور نماینده مردم بوئین زهرا و آوج نقش نظارتی مجلس به واسطه عملکرد مطلوب دیوان محاسبات را پررنگ تر از نقش قانونگذاری آن عنوان کرد و ابراز داشت: تدابیر و اقدامات جدی دیوان محاسبات موجب نگاه مثبت مقام معظم رهبری به مجلس شده تا دستگاه های اجرایی نیز در مسیر درست قرار بگیرند.
فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز نیز با اشاره به عملکرد شایسته و تاثیرگذار دیوان محاسبات و ضرورت برگزاری جلسات تخصصی مجمع نمایندگان با گروه های حسابرسی بیان داشت: محقق نشدن تخصیص بیش از ۷۰ درصد از منابع یک درصد ارزش افزوده در حوزه درمان از مشکلات این بخش بوده و پیگیری این موضوع توسط دیوان محاسبات می تواند در رفع این نقیصه راه گشا باشد.
وی با اشاره به لزوم توجه به عملکرد بانک‌ها در حوزه های مختلف خواستار نظارت جدی دیوان بر بانک ها شد.
همچنین لطف الله سیاهکلی مرادی نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی استفاده از ابزارهای نوین در دیوان محاسبات را موجب سرعت بخشی بر نظارت و بهبود عملکردها عنوان کرد و از دستگاه های نظارتی خواست ورود آنها به موضوعات مالی موجب انفعال مدیران نگردند.
وی با اشاره به نقش شهرداری‌ها در مدیریت شهری  خواستار رفع موانع و محدودیت های نظارتی دیوان محاسبات از شهرداری ها شد.
رجب رحمانی نماینده مردم تاکستان و رئیس مجمع نمایندگان استان نیز به کارگیری افراد متخصص در دیوان محاسبات را ضروری خواند و بیان داشت: تخصص به همراه تعهد و روحیه انقلابی در نیروهای دیوان موجب حسابرسی های کارآمدتر و ارائه گزارش‌های دقیقتر می شود.
 در ادامه این جلسه، کمبود آب و به تبع آن برداشت بی رویه آب از سفره های زیرزمینی که موجب فرونشست زمین شده، مشکلات زیست محیطی موجود در استان از جمله جایگاه مدیریت پسماند محمدآباد، پروژه های نیمه تمام، محقق نشدن اهداف تسهیلات جهت ایجاد اشتغال و سهم استان از درآمدهای مالیاتی و عوارض ارزش افزوده به عنوان مهمترین چالش های استان مورد بررسی قرار گرفت.
 همچنین در این جلسه با توجه به تاخیر ابلاغ بودجه استان بر تسریع مبادله موافقتنامه اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان تاکید شد.

در حاشیه این نشست، نمایندگان استان ضمن بازدید از نمایشگاه دائمی دیوان محاسبات استان در جریان سیاستها و چشم انداز دیوان محاسبات کشور اعم از سند راهبردی دیوان و اهداف، فعالیتها و عملکرد حوزه های مختلف اعم از فنی و رسیدگی قرار گرفتند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha