علی دیانتی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این طرحها در حوزههای آب و خاک و باغبانی و با هزینه بیش از ۳۱ میلیارد ریال در این شهرستان اجرایی شده است.
وی افزود: با آغاز بهره برداری از این طرحها برای ۱۷ نفر بطور مستقیم و ۳۴ نفر بصورت غیرمستقیم زمینه اشتغال پایدار فراهم میشود.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب اضافه کرد: از این تعداد، هشت پروژه مربوط به حوزه آب و خاک است که با هزینه ۱۱ میلیارد ریال شامل اجرای سیستمهای نوین آبیاری تحت فشار (بارانی و قطره ای) و کم فشار، در مجموع به مساحت ۳۴ هکتار در روستاهای ارمناک علیا، یاغلان تپه، سیستک، گوگ تپه، وکیل کندی و قجلو اجرا شده است.
دیانتی گفت: در مجموع هفت هزار و ۸۳۳ هکتار از اراضی شهرستان میاندوآب (بدون احتساب زمینهای شهرستانهای تازه تاسیس چهاربرج و بارق) به سیستمهای نوین آبیاری مجهز شده که از این میزان پنج هزار و ۴۹۳ هکتار مربوط به آبیاری بارانی، ۳۳۹ هکتار مربوط به آبیاری قطره ای، ۲۰۱ هکتار آبیاری کم فشار و یک هزار و ۸۰۰ هکتار نوار تی تیپ است.
وی ادامه داد: همچنین یک طرح مربوط به حوزه تولیدات گیاهی، شامل واحد پروش قارچ خوراکی با هزینه ۲۰ میلیارد ریال و به مساحت ۳۲۰ متر مربع و تعداد ۶ سالن در روستای قاریاغدی اجرا شده است.
دیانتی، دیدار با خانواده های معظم شهدا و تولیدکنندگان نمونه بخش کشاورزی و مسوولان ارشد شهرستان، تجلیل از نمونههای بخش کشاورزی، سخنرانی و تشکیل میز خدمت در نماز جمعه، برگزاری نشست خبری و ارایه دستاوردها، ظرفیتها، خدمات و عملکرد جهاد کشاورزی را از سایر برنامه های گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی در شهرستان میاندوآب برشمرد.
به گزارش ایرنا، ۲۷ خرداد ۱۳۵۸ سالروز تأسیس جهاد سازندگی به فرمان امام راحل است و به همین مناسبت همه ساله از ۲۱ تا ۲۷ خرداد «هفته جهاد کشاورزی» نامگذاری شده که شعار امسال این هفته «کشاورزی دانش بنیان، تولید ملی، امنیت غذایی» تعیین شده است.
میاندوآب سالانه با تولید نزدیک به یک میلیون تن انواع محصولات کشاورزی رتبه نخست را در آذربایجانغربی دارد.
دشت حاصلخیز میاندوآب دارای ۹۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت شامل ۶۰ هزار هکتار اراضی آبی و ۳۰ هزار هکتار اراضی دیم با تنوع کشت ۵۰ نوع محصول زراعی و باغی است.
نظر شما