۹۰میلیارد تومان اعتبار برای توسعه دانشگاه شهرکرد در سفر رییس جمهور مصوب شد

شهرکرد-ایرنا-سرپرست دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه ۹۰ میلیارد تومان اعتبار در سفر رییس جمهور به چهارمحال و بختیاری برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام‌ این‌ دانشگاه مصوب شده است، گفت: این اعتبار علاوه بر مجموعه دانشگاهی واقع در شهرکرد برای دانشکده‌های‌ فارسان و بروجن‌ نیز هزینه خواهد شد.

به گزارش ایرنا، یاسر پیرعلی روز سه‌شنبه در نشست با خبرنگاران افزود: از مجموع اعتبارات مصوب شده در سفر رییس‌جمهور، ۲۵ میلیارد تومان برای تکمیل دانشکده‌های‌ فنی و مهندسی و منابع طبیعی بروجن و ۱۲ میلیارد برای تجهیز مجموعه خوابگاهی دانشکده‌ هنر فارسان اختصاص می‌یابد.

وی با بیان اینکه تکمیل ساختمان دانشکده دامپزشکی در پردیس شهرکرد نیز از دیگر اولویت‌های تخصیص اعتبار در سفر رییس جمهور به شمار می‌رود، تصریح کرد: به همین منظور ۲۰ میلیارد تومان نیز از اعتبارات سفر برای تجهیز آزمایشگاه‌های‌ این دانشکده صرف خواهد شد.

سرپرست دانشگاه شهرکرد به مصوب شدن‌ پنج میلیارد تومان برای راه‌اندازی‌ پردیس فناوری و نوآوری در مجموعه دانشگاهی‌ شهرکرد نیز اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به ضرورت مصرف بهینه آب، حفظ فضای سبز دانشگاه و رفع مشکلات کمبود آب ناشی از خشک شدن چهار حلقه چاه موجود در مجتمع دانشگاهی شهرکرد، مبلغی نیز برای ایجاد تصفیه‌خانه‌ آب در این مجتمع مصوب شد.

وی با بیان اینکه پنج طرح مصوب شده در سفر رییس جمهور بخشی از طرح‌های‌ پیشران‌ دانشگاهی محسوب می‌شوند، گفت: امید است با اختصاص هرچه سریع‌تر این‌ اعتبارات بتوان جهش مناسبی در توسعه فضاهای مورد نیاز در این مجموعه علمی آموزشی فراهم کرد.

سرپرست دانشگاه شهرکرد در بخش دیگری از سخنان خود درباره فعالیت‌های‌ انجام شده در این دانشگاه در راستای تحقق شعار سال نیز افزود: لازم است برای تولید دانش‌بنیان‌ که بتواند در بازار رقابتی و صادراتی، حرفی برای گفتن داشته باشد، برنامه‌ریزی‌های‌ مناسب انجام شود و از طرفی دیگر نیز فرصت‌های شغلی بر مبنای دانش شکل گیرد تا در شرایط فعلی اقتصادی و اجتماعی، این اشتغال از حالت غیر مولد و مقطعی بودن خارج شود که در این زمینه دانشگاه ورود مناسبی را آغاز کرده است.

پیرعلی‌ با بیان اینکه دانشگاه شهرکرد از فضای لازم برای گسترش فعالیت‌های فناورانه‌ برخوردار است، ادامه داد: افزایش ۲ برابری فضای کار در گسترش تولیدات کشاورزی همچون کشت گیاهان زینتی، جوجه‌ریزی‌ و پرورش مرغ به شیوه ارگانیک‌ در مزرعه تحقیقاتی جونقان و ایجاد مجموعه دامپروری و کشت علوفه در بروجن از جمله فضاها و عرصه‌هایی‌ است که در راستای تحقق شعار سال، با برنامه‌ریزی و کمک اعضای هیات علمی به پیش می‌رود.

وی همچنین تلاش برای بازگرداندن‌ ساختمان دانشگاه‌ علمی‌ کاربردی استانداری به فضای دانشگاهی و استفاده از آن برای استقرار مراکز رشد و واحدهای‌ فناور را به عنوان یکی دیگر از اولویت‌های کاری برای استفاده بهینه از فضاهای متعلق به دانشگاه شهرکرد دانست و تصریح کرد: امید است مدیریت و تملک این فضا هر چه زودتر به دانشگاه بازگردانده شود تا بتوان از آن برای توسعه فعالیت‌های تولیدی و ایجاد اشتغال بر مبنای دانش بهره‌برداری‌ کرد.

پیرعلی درباره‌ اقدامات حوزه دانشجویی نیز گفت: با وجود آنکه در حال حاضر دانشگاه شهرکرد در بخش خوابگاهی با مشکل خاصی رو به رو نیست اما عمده اعتبارات اختصاص یافته در حوزه دانشجویی در بخش تغذیه صرف می‌شود که با توجه به افزایش هزینه‌ها، اعتبارات جوابگوی شرایط کنونی نیست.

وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص تولیدات علمی دانشگاه شهرکرد و جایگاه این دانشگاه‌ در رتبه‌بندی‌ دانشگاه‌های‌ داخلی یادآور شد: اگر چه از نظر تعداد مقالات به چاپ رسیده توسط پژوهشگران و استادان، این دانشگاه در سطح مطلوبی‌ قرار دارد اما ملاک عمل آن است که تولیدات علمی و مقالات به سمت فناوری حرکت کند.

سرپرست دانشگاه شهرکرد افزود: در حال حاضر این دانشگاه‌ در مجموع دانشگاه‌های‌ داخلی در جایگاه ۳۲ قرار دارد که ارتقا شاخص‌هایی‌ چون جذب دانشجویان خارجی و حرکت در مسیر بین‌المللی شدن، می‌تواند این جایگاه را ارتقا دهد.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون‌ ۱۶ دانشجو از کشور افغانستان در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل هستند، اظهار داشت: رایزنی‌هایی‌ برای جذب دانشجو از کشورهای عراق، سوریه و لبنان نیز صورت گرفته است که امید می‌رود با زیرساخت‌های فراهم شده در دانشگاه همچون خوابگاه متاهلی زمینه افزایش آمار دانشجویان خارجی و ارتقا جایگاه دانشگاه شهرکرد مهیا شود.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره برنامه‌های دانشگاه برای درآمدزایی و احتمال‌ کسب درآمد از فروش اموال مازاد نیز گفت: در حال حاضر اولویت آن است که اسناد مالکیت دانشگاه بر اراضی و ساختمان‌های‌ موجود به روزرسانی‌ شد و از طرفی بتوان از فضاهای موجود برای ایجاد واحدهای تولیدی استفاده کرد.

پیرعلی‌ با تاکید بر اینکه برنامه‌ای‌ برای فروش اموال مازاد در دستور کار دانشگاه قرار ندارد، گفت: بسیاری از اسناد مالکیت دانشگاه باید در دهه ۸۰ به روزرسانی‌ می‌شد اما به دلیلی‌ این امر محقق نشده است و در شرایط فعلی لازم است علاوه بر حفظ اماکن‌ و اراضی در اختیار دانشگاه، برنامه‌ برای استفاده بهینه در راستای درآمدزایی برمبنای تولید دانشی نیز در نظر گرفته شود. 

به گزارش ایرنا، دانشگاه شهرکرد با داشتن سه پردیس علمی در شهرکرد، فارسان و بروجن و هفت دانشکده پذیرای بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دانشجو است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha