آرمان وطن دوست روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در جلسه کمیته فنی گردشگری و سرمایهگذاری استان، ۱۷ طرح گردشگری از تمامی شهرستانهای استان توسط کارشناسان و اعضای کمیته بررسی و ارزیابی شد که در نهایت با صدور مجوز برای پنج طرح به ارزش ۳۳ میلیارد تومان موافقت شد.
وی با اشاره به اینکه با به بهره برداری از این طرحها برای ۴۴ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد میشود، افزود: این طرحها شامل یک مورد ایجاد هتل، سه مورد ایجاد واحدهای پذیرایی و یک مورد اقامتگاه بومگردی در استان بود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی کردستان گفت: طبق ضوابط و قوانین مصوب در شیوهنامهها و دستورالعملهای ابلاغی وزارت میراث فرهنگی، موقعیت طرح، مساحت زمین، توان مالی سرمایهگذار، میزان ایجاد اشتغال و توسعه زیرساختهای گردشگری از جمله اولویتهای صدور مجوز برای ایجاد تاسیسات گردشگری در سطح استان است.
وی ابراز امیدواری کرد با حمایت از متقاضیان طرحهای دارای قابلیت اجرایی و توجیه اقتصادی، شاهد رشد و رونق صنعت گردشگری در استان باشیم.
استان کردستان دارای ۳۲ هتل، ۲ هتل آپارتمان، ۲۲ مهمانپذیر و ۳۲ اقامتگاه بوم گردی است.
پارک آبیدر و موزه خانه کُرد سنندج، دریاچه زریبار مریوان، منطقه هورامان، غار کرفتو دیواندره، روستای پالنگان کامیاران، بازار شهرهای سنندج، بانه و مریوان و قرآن تاریخی نگل هرساله بیشترین آمار بازدید گردشگران را به خود اختصاص دادهاند.
تاکنون ۲ هزار اثر شامل آثار تاریخی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول(بناها، محوطه و تپهها)، قنات و مکانهای طبیعی در استان کردستان شناسایی شده که از این تعداد ۹۵۰ اثر آن به ثبت ملی رسیده است.
نظر شما