رضا ربیعی عصر پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، افزود: اعتلای ترویج فرهنگ جهاد، شهادت و تفکر بسیجی و ایثارگری مهمترین رویکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران در جامعه است و این مهم باید در اولویت اقدامات سایر دستگاههای اجرایی قرار گیرد.
وی تاکید کرد: اکنون پس از گذشت بیش از ۴۰ سال از عمر بنیاد شهید و امور ایثارگران و عبور از فراز و نشیب ها، این سازمان وارد عرصه جدیدی در راستای ارائه خدمات مطلوب تر به جامعه هدف خود شده است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی اظهار داشت: با استقرار دولت انقلابی و جهادی سیزدهم، برنامه تحول دولت مردمی تدوین و در استان مرکزی نیز این برنامه ارائه و تکلیف دستگاههای اجرایی در این سند مشخص شده است.
ربیعی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران در این راستا برنامه تحولی را با هدف ارتقای کمی و کیفی خدمات و سطح کیفیت زندگی جامعه ایثارگری از طریق تامین معیشت ،اشتغال ،مسکن با حفظ کرامت و عزت مندی و خوداتکایی ایثارگران تدوین کرده است.
وی اولویت بخشی به ایثارگران در برنامهها، قوانین و آیین نامههای کشور، افزایش کارایی و ارتقای بهره وری، استقرار سازمان الکترونیک، اطلاع رسانی کارآمد و تقویت سطح آگاهیهای عمومی و اصلاح نظم بنگاه داری بنیاد را از دیگر برنامه های بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان کرد.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی با بیان اینکه درخت تنومند نظام جمهوری اسلامی به برکت خون شهدای اسلام و صبر و شکیبایی خانواده معظم شهدا شکل گرفته است گفت: در قانون بودجه سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ تبدیل وضعیت ایثارگران تدوین و ابلاغ شد، که بیشتر دستگاههای اجرایی این مهم را انجام اما از سوی برخی دستگاهها، اجرایی نشده و با توجه به اینکه بنیاد شهید مجری و متولی امر اشتغال ایثارگران است تاکید دارد تمام ارگانها باید از این قانون تبعیت کنند.
ربیعی در خصوص مجمتع مسکونی سفیر جامعه ایثارگری استان مرکزی نیز بیان کرد: با پیگیری و مکاتبات انجام گرفته با مقامات ارشد کشوری و استانی در خصوص مجتمع مسکونی ۲۶۴ واحدی ویژه خانوادههای معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران استان مرکزی موسوم به پروژه سفیر، اسفندماه سال گذشته مصوب شد سقف تسهیلات ساخت مسکن ویژه جامعه ایثارگری از ۷۰۰ میلیون ریال به سه میلیارد ریال افزایش یابد و در نهایت بانک ملی کشور تمکین این مهم را برای اجرا ابلاغ کرد و اکنون منابع تامین شده است.
وی با اشاره به اقدامات حوزه فرهنگ و آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران استان نیز عنوان کرد: در حوزه آموزش عمومی از مهدکودک تا دانشگاه، فرزندان شهدا و ایثارگر تحت پوشش و زیرچتر حمایتی خدمات این سازمان هستند، تمام هزینه تحصیلی و همچنین شهریه از سوی بنیاد به دانشجویان پرداخت میشود.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی گفت: در حال حاضر یکهزار و ۷۲۲ دانشجوی جامعه ایثارگر در مقاطع مختلف در استان تحصیل میکنند و تمام خدمات آموزشی لازم به آنها ارائه میشود و بالغ بر ۸۳۴ دانشآموز در دوره های مهدکودک، ابتدایی و متوسطه اول و دوم نیز با حمایت این اداره کل به تحصیل اشتغال دارند.
ربیعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه تمام جامعه هدف به استثنای ارتشی ها، تحت پوشش بیمه تکمیلی و همگانی دی هستند و در قالب طرح پایش سلامت ۲۹ پزشک به ۲ هزار و ۶۵۹ نفر از جامعه هدف، خدمات درمانی ارائه میکنند که این تعداد در سال گذشته هشت هزار و ۶۳۱ مورد از خدمات درمانی بنیاد بهره گیری کرده اند.
استان مرکزی حدود ۶ هزار و ۲۰۰ شهید گلگون کفن تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
نظر شما