سردار علی ملک شاهکویی روز سه شنبه در همایش بزرگداشت روز بسیج اساتید گرامیداشت سالروز شهادت مصطفی چمران اظهار داشت: این شهید پس از قیام ۱۵ خرداد سال ۴۲ بهمراه تعدادی از دوستان خود با ورود به مصر تاکتیکهای نبرد و جنگ نامنظم را در سخت ترین دوره های چریکی آموخت و سپس با حضور در پاوه و استفاده از فنون نظامی و تاکتیک های جنگ نامنظم با مدیریت بی بدیل خود توانست کنترل منطقه را در دست نگه دارد.
فرمانده سپاه نینوای گلستان بیان کرد: شهید چمران یک دانشمند بزرگ الکترونیک و فیزیک پلاسما بود که مدرک دکترای خود را از دانشگاه برکلی آمریکا گرفت و برای ناسا پژوهش و تحقیق میکرد اما با بازگشت به ایران به رزمنده و فرماندهای شجاع و بی نظیر نظامی و جنگهای چریکی تبدیل شد.
سردار شاهکویی افزود: بهترین شرایط رفاهی، شغلی و رفاهی در بهترین دانشگاهها و مراکز علمی جهان برای شهید چمران فراهم بود اما او خدمت به وطن و سربازی برای امام (ره) را به همه این موارد ترجیح داد.
وی گفت: تبیین شخصیتی الگوهای انقلابی همچون شهید چمران وظیفه ای مهم بر دوش فرهنگیان و دانشگاهیان است زیرا نسل امروز اطلاعات کاملی از واقعیت های قبل از انقلاب، خباثتهای خاندان پهلوی و دشمنی های دول غربی با اسلام و جمهوری اسلامی ندارد.
فرمانده سپاه نینوا بیان کرد: انقلاب اسلامی از روزهای اول پس از پیروزی درگیر دشمنی گروهک های منافق و خودفروخته، توطئه های رژیم صهیونیستی و آمریکا و دیگر مستکبران بود ولی به لطف خداوند و هوشیاری مردم از این آزمون ها سربلند بیرون آمد.
سرپرست دانشگاه گلستان هم در این مراسم گفت: شهید چمران علم، ایمان و عمل را باهم درآمیخت و اسوه و الگوی مناسبی برای اساتید و دانشگاهیان است.
علیرضا خواجه شاهکوهی افزود: شهید چمران یکی از دلداگان امام خمینی (ره) بود که عاشقانه پای آرمانهای امام و انقلاب ایستاد و با تدابیر خود سبب شد رژیم بعث نتواند در خاک کشورمان پیشروی کند.
شهید مصطفی چمران در اردیبهشت ماه ۱۳۶۰ در آزادسازی سوسنگرد و تپه های الله اکبر شرکت داشت.
بعد از فتح ارتفاعات الله اکبر، شهید چمران طرح تسخیر دهلاویه را به کمک رزمندگان ستاد جنگهای نامنظم به مرحله اجرا درآورد و در ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ بر اثر اصابت ترکش خمپاره دشمن در جبهه سوسنگرد ـ دهلاویه به شهادت رسید.
نظر شما