به گزارش ایرنا از اعلام روز چهارشنبه روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قشم، این مطلب را «حبیب بازماندگانقشمی» در نشست اعضای این شورای که به منظور پیگیری اقدامات در حال انجام و تقویت تعامل در راستای تسریع روند توسعه شهر با حضور مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد، شهردار و جمعی از مدیران شهرداری نگین خلیج فارس برگزار شد، عنوان کرد.
وی گفت: تعامل موجود، شهرداری و مدیریت امور شهری منطقه آزاد قشم را به ۲ بال برای توسعه شهر تبدیل کرده است.
رییس شورای اسلامی شهر قشم ادامه داد: از انتخاب شایسته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در انتصاب مدیر خدمات شهری و روستایی این سازمان برای تقویت تعامل و همراهی سپاسگزاریم.
بازماندگانقشمی با اشاره به اینکه تشکیل اتحادیه اصناف در قشم از مطالبات مردمی و دغدغههای شورای شهر است، افزود: در زمان حاضر بیشترین دغدغه شورای اسلامی شهر قشم معطوف به حوزه فرهنگی، ورزشی و اجتماعی است.
وی با بیان اینکه مصوبات کمیسیونهای تخصصی شورا باید توسط شهرداری عملیاتی شود، اظهار داشت: اجرای پروژه بلوار رسالت و بازگشایی مسیر سیلاب محله چابهار باید در اولویت کار قرار بگیرد.
رییس شورای اسلامی شهر قشم با اشاره به اینکه اقدامات شهرداری در حوزه جمع آوری نخالهها، ماشینهای سد معبر، پلیس ساختمان و خدمات شهری باید تقویت شود، گفت: پروژههای عمرانی باید شتاب بگیرند تا ثمره اقدامات برای قشموندان بیش از پیش محسوس و ملموس باشد.
طرح خدمت محله به محله با بسیج امکانات اجرا میشود
در ادامه این نشست «شریف شریفینژاد» مدیر امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم، اظهار داشت: مردم دسترسی بیشتری به شورا دارند و شوراهای اسلامی به حق منعکس کننده مشکلات مردم، مطالبهگری و تسهیل مسیر حل مسائل هستند.
وی با بیان اینکه تعامل با شهرداریها و شوراهای اسلامی از اولویت کاری برای خدمتگزاری به مردم در امور شهری و روستایی سازمان منطقه آزاد قشم است، توضیح داد: طرح خدمت محله به محله با بسیج، تمرکز امکانات و تعامل شهرداری و منطقه آزاد در هر محله اجرا خواهد شد.
خدمات باید محلهمحور باشد
در ادامه برگزاری این نشست «مریم خادمی» نایب رییس شورای اسلامی شهر قشم گفت: خدمات باید محله محور باشد زیرا توسعه محلات منجر به توسعه شهری می شود.
وی افزود: کُندی کار شهرداری موجب گلایهمندی مردم است و باید روند رسیدگی به کار مردم تسریع شود.
نایب رییس شورای اسلامی شهر قشم با اشاره به اینکه روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قشم باید در انعکاس اقدامات شهرداری و شورا بیش از پیش فعال باشد و اطلاع رسانی به شهروندان همراه با آموزشهای شهروندی در دستور کار قرار گیرد، اظهار داشت: تعامل با رسانه ها رسمی و بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی از مولفههای کسب موفقیت در امر اطلاع رسانی است.
وی اضافه کرد: قشموندان باید از حقوق خود آگاه شوند و در جریان خدمات خادمین خود در شهرداری و شورا اسلامی شهر قرار بگیرند.
اماکن ورزشی تجهیز و بهسازی شوند
در ادامه این نشست «بیبی مریم پیرزنده» عضو شورای اسلامی شهر قشم نیز با بیان اینکه در حوزه ورزشی باید بهسازی و رفع مشکلات سالنهای موجود بر ایجاد سالن های جدید ارجحیت داده شود، گفت: تجهیزات زیرساختهای ورزشی موجود باید احیا شود.
شورای اسلامی شهر متعلق به تمام قشموندان است
محمدرضا اسلامی اسلامی دیگر عضو شورای اسلامی شهر قشم نیز در ادامه این نشست اظهار داشت: شورای شهر منتخب تمام قشموندان و در قبال تمام مردم ساکن در شهر قشم مسوول است هر چند مناطق محروم به توجه بیشتری نیاز دارند.
وی با بیان اینکه شورا، شهرداری، منطقه آزاد متعلق به تمام مردم است و تفکیک بافت قدیم و جدید توجیه منطقی برای محدود کردن خدمات به محدودهای خاص نیست، گفت: تعاملات و همکاری ها برای خدماترسانی به مردم نباید وابسته به شخص باشد بلکه روند آن باید ثبیت شود.
عضو شورای اسلامی شهر قشم با اشاره به اینکه در اقدامات فنی باید از مصالح با کیفیت استفاده شود تا با افزایش طول عمر اقدامات از هدر رفت منابع و بیت المال جلوگیری شود، افزود: ایجاد تفریحگاه ورزشی در شهر قشم از مهمترین مطالبات مردمی است و باید عقب ماندگی شهر قشم در تفریحات دریایی برطرف شود.
اماکن متروکه مطابق با قانون تعیین تکلیف شوند
در پایان این نشست «احمد شبتاریانی» عضو شورای اسلامی شهر قشم با اشاره به اینکه روند قانونی ساماندهی و تعیین تکلیف خانههای فرسوده و اماکن متروکه باید شتاب بگیرد، گفت: پروژههای در دست اقدام شهرداری باید سریع تر به سرانجام برسد و بستر تعریف پروژههای جدید فراهم شود.
وی با بیان اینکه اقدامات فرهنگی در سطح قابل قبولی قرار دارد اما اقدامات ورزشی باید تقویت شود، افزود: اولویت کار فرهنگی ورزشی با مناطق کم برخوردار، آسیب دیده و آسیب پذیر است و نباید گذاشت نا امن سازی فضا برای هنجارشکنان تحقق یابد.
در تقویم رسمی و اقتصادی کشور اول تیر ماه به عنوان روز اصناف درج شده است.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما