« سردار فتح الهی » روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا با تاکید بر لزوم جذب حداکثری دانشآموزان در برنامهها و فعالیتهای اوقات فراغت تابستان افزود: یکی از ابزارهای مهم در جذب دانشآموزان ارتقای کیفیت و ایجاد خلاقیت، مهارتآموزی، کشف و هدایت استعدادهای دانشآموزان در اجرای برنامههای اوقات فراغت است.
وی خاطرنشان کرد: بیشتر نوجوانان و جوانان بویژه دانشآموزان در تعطیلات تابستان با مشکل نحوه گذراندن اوقات فراغت روبرو هستند و از طرفی در سالهای گذشته که با شیوع ویروس کرونا مواجه بودیم اوقات فراغت دانشآموزان در فضای مجازی سپری میشد که یک دغدغه برای دانشآموزان، جامعه و والدین آنها بود.
وی تصریح کرد: برنامههای فعالیتهای تابستانی دانشآموزان از هفته اول تیرماه شروع و تا پایان مردادماه مطابق با دستورالعمل وزارتی ادامه خواهد داشت.
فتح الهی یادآورشد: برنامههای پرورشی، فرهنگی منسجم، پرنشاط، هدفدار و متناسب با نیازها وعلایق دانش آموزان توسط مربیان تعلیم و تربیت در زمینههای مختلف برای پایگاه های غنی سازی اوقات فراغت استان البرز پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: ثبت نام دانش آموزان برای مشارکت در پایگاه های حضوری تابستانی آموزش و پرورش البرز از از اول تیرماه به صورت حضوری در مدارس مجری طرح پایگاه های تابستانی، دارالقرآن ها، کانون های فرهنگی تربیتی و پژوهش سراها درحال انجام است.
وی با بیان اینکه اوقات فراغت به عنوان یک فرصت میتواند زمینه ساز پذیرش مسوولیتهای اجتماعی و موجب رشد همه جانبه شخصیت دانش آموزان و نوجوانان باشد، اضافه کرد: کلاس های غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزی در البرز با حداقل هزینه نسبت به مراکز خصوصی برگزار می شود زیرا نگاه تربیتی و مهارتی حوزه آموزش و پرورش بر برگزاری این کلاس ها حاکم است.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز تاکید: آموزش و پرورش استان دارای کانون فرهنگی و تربیتی، دارالقرآن، کانون های ورزش درون و برون مدرسه ای ورزشی و پژوهش سراهای دانش آموزی است که به عنوان یک ظرفیت مؤثر در راستای برپایی پایگاههای غنی سازی اوقات فراغت فعالیت میکنند.
استان البرز ۵۲۰ هزار دانش آموز دارد.
نظر شما