آموزش مفاهیم اخلاقی به کودکان در نمایش «افسانه قربون‌آقا، کلوچه‌ها، دیو بچه‌ها»

همدان- ایرنا- کارگردان « افسانه قربون‌آقا، کلوچه‌ها، دیو بچه‌ها» گفت: در این نمایش مفاهیمی همچون تلاش و کوشش، پرهیز از دروغ و تنبلی با درون مایه‌ای ایرانی و بومی به ساده ترین شکل و موزیکال به کودکان آموزش داده می‌شود. 

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی بیست و هفتمین جشنواره تئاتر بین‌المللی کودک و نوجوان همدان، «مصطفی عنایت‌پور»، کارگردان نمایش «افسانه قربون‌آقا، کلوچه‌ها، دیو بچه‌ها» که در بخش تئاتر کودک جشنواره بیست و هفتم حضور دارد، شیوه اجرای این نمایش را به صورت صحنه‌ای و عروسکی عنوان کرد و افزود: در این نمایش از عروسک‌های غول پیکر استفاده شده، به صورتی که سر عروسک‌ها بر روی بازیگران قرار می‌گیرد و به شکل صحنه‌ای و عروسکی اجرا می‌شود. 

وی ادامه داد: این نمایش داستان زندگی مردی است که بعد از خشکسالی در روستای محل زندگی‌اش برای کسب روزی راهی دشت و بیابان و در این راه با دیو خشکسالی و بچه دیوها روبرو می‌شود و پس از اتفاقاتی که بین مرد و دیوها رخ می‌دهد مرد متوجه اشتباه خود شده و سپس تصمیم مهمی می‌گیرد. 

این کارگردان خاطرنشان کرد: کودکان، فرهیخته‌ترین مخاطبان تئاتر هستند و به دلیل اینکه دغدغه‌های بزرگسالان را ندارند؛ بسیار دقیق نمایش را دنبال کرده و مفاهیم را دریافت می‌کنند. 

عنایت‌پور با بیان اینکه وقفه ۲ ساله در برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در روند اجرای نمایش‌ها بسیار تاثیرگذار بوده است، خاطرنشان کرد: تئاتر در کتاب‌های درسی اضافه شده است اما هنوز کمبودهایی دارد و نتوانسته آنچنان که باید کودکان را درگیر کند، اما برگزاری جشنواره در معرفی تئاتر به کودکان و نوجوانان بسیار اثرگذار است. 

کارگردان نمایش «افسانه قربون‌آقا، کلوچه‌ها، دیو بچه‌ها» با معرفی عوامل نمایش افزود: سجاد عنایت‌پور، امیرحسین ایزدی فرد، رضا آسیایی، ریحانه صالحی، نادیا میرزایی، حسین گود آسیایی، عادل زعفرانیه، امیرحسین آسیایی، جواد گودآسیایی، حامد دهدار، محسن نظیف، حسین دارینی، طاها صالحی بازیگران؛ سجاد عنایت‌پور آهنگساز؛ نرگس خاتون نامنی مدیر صحنه؛ طراح لباس زهرا بیدی نور؛ مهدی هراتی پخش موسیقی؛ حامد دلقندی ساخت عروسک و سمیرا پیر کهن تهیه کننده این اثر هستند. 

به گزارش ایرنا؛ بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، به دبیری امیر مشهدی عباس از یکم تا ششم تیرماه سال ۱۴۰۱ با شعار «تئاتر، پرواز پروانه‌های خیال» در شهر تاریخی همدان برگزار می‌شود.

این جشنواره با حضور ۷۰ گروه نمایشی داخلی و خارجی برگزار می شود، ۵۰۰ اثر از گروه های نمایشی داخلی و خارجی به جشنواره ارائه شد که پس از داوری اولیه ۷۰ گروه نمایشی به این دوره از جشنواره راه یافتند. در این دوره از جشنواره گروه های نمایشی از پنج کشور ایتالیا، یونان، ارمنستان، ترکیه و عراق حضور دارند و با دیگر راه یافتگان به این رویداد رقابت می کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha