۵ تیر ۱۴۰۱، ۹:۲۳
کد خبرنگار: 5196
کد خبر: 84801878
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فیبروم رحمی شایع ترین تومور لگنی در زنان است

قزوین_ایرنا_ یک کارشناس سلامت و مامایی گفت: فیبروم رحمی شایع ترین تومور لگنی در زنان است و در سنین باروری یعنی ۲۰ تا ۵۰ سالگی که هورمون استروژن بیشتری تولید می شود، دیده می شود

مهدیه حمزه ای روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فیبروم ها ، توده های خوش خیم رحمی هستند که معمولاً بی علامت بوده و با سونوگرافی و معاینات قابل تشخیص هستند، اما گاهی همین توده های خوش خیم می تواند همراه با دردهای لگنی، درد های شدید قاعدگی و افزایش میزان خونریزی قاعدگی، تکرر ادرار، فشار در ناحیه مثانه، یبوست و نازایی باشد. 

وی ادامه داد: ژنتیک، برهم ریختگی هورمون های زنانه، کمبود پروستژن، استرس و چاقی بیش از حد شرایط را برای رشد فیبروم مساعد می کنند. 

این کارشناس سلامت همچنین افزود: بیشترین اختلالات مربوط به سلامت، به نداشتن تغذیه مناسب و سبک زندگی سالم بر می گردد و از همین رو رعایت یک رژیم غذایی متعادل و مناسب می‌تواند در روند بهبود و سلامتی افراد تاثیر گذار باشد. 

حمزه ای ادامه داد: افرادی که با رشد فیبروم رحمی مواجه هستند نیز باید به تغذیه مناسب توجه لازم را داشته باشند.

وی با بیان اینکه مواد غذایی التهاب آور، سبب رشد فیبروم می شود، افزود: مصرف بی رویه گوشت قرمز، شیرینی جات و کربوهیدرات تصفیه شده، گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس و همچنین دخانیات و الکل خطر ابتلا و رشد فیبروم رحمی را افزایش می دهد. 

این کارشناس مامایی اظهارداشت: برای درمان فیبروم به ۲ روش مصرف دارو و جراحی می توان اکتفا کرد که انتخاب روش های درمانی توسط پزشک بر اساس سینه و اندازه فیبروم مشخص میشود.

به گفته وی گاهی برای درمان فیبروم های خوش خیم از داروهای یائسگی کوتاه مدت استفاده می‌شود اما زمانی که اندازه فیبروم بزرگ و یا بدخیم باشد از روش جراحی برای درمان آن استفاده می گردد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha