۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۵۲
کد خبرنگار: 2065
کد خبر: 84802356
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رییس دادگستری: مجموع بدهی‌های دوچرخه‌سازی قوچان ۱۷۰ میلیارد تومان است

مشهد - ایرنا -رییس دادگستری شهرستان قوچان گفت: مجتمع صنعتی دوچرخه‌سازی قوچان دارای چند مدل بدهکاری بوده که مجموع این بدهی‌ها به کارگران، بانک‌ها، تامین اجتماعی، دارایی و صنعت و معدن قریب به ۱۷۰ میلیارد تومان است.

به گزارش ایرنا، حسین ولیدخت روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این مجتمع به دلیل عدم بازپرداخت تسهیلات بانکی توسط مدیر عامل پیشین به حوزه بانکی، حدود ۸۰ میلیارد تومان و در حوزه ادارات تامین اجتماعی و دارایی کمتر از ۱۰ میلیارد تومان بدهی دارد.

 وی با تاکید بر اینکه قریب به ۶۰ میلیارد تومان از پول سهام این کارخانه باید به صنعت و معدن پرداخت شود، تصریح کرد: در حوزه معوقات کارگری نیز کمتر از ۳ ماه معوقه داشته که طی دو ماه آینده این معوقات به صفر خواهد رسید و حقوق جاری هم در حال حاضر با چند روز تاخیر پرداخت می‌شود.

رییس دادگستری قوچان از اقبال عمومی سرمایه‌گذاران برای ورود به این کارخانه خبر داد و خاطر نشان کرد: این واحد صنعتی باید به فردی واگذار شود که علاوه بر تخصص فنی به دنبال اشتغال و تولید بوده و گذشته آن دوباره تکرار نشود.

ولیدخت تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین مشکلات عمده واحدهای تولیدی در قوچان نبود سرمایه در گردش است، زیرا تورم بالا و افزایش قیمت مواد اولیه موجب از دست رفتن توان مالی کارخانه‌داران و سرمایه‌گذاران شده است.

رییس دادسگتری قوچان با اشاره به تعداد پرونده‌های وارده در سالهای اخیر گفت: پارسال از ۱۸ هزار و ۸۷۷ پرونده وارده، ۱۷ هزار و ۹۵۸ پرونده رسیدگی و مختومه شده  است و همچنین از ۲۲ هزار و ۳۶۷ پرونده به ۲۱ هزار ۵۴۳ مورد رسیدگی شده است.

ولیدخت بیان کرد: سال گذشته نیز از مجموع ۱۰ هزار و ۳۱۰ پرونده وارده به شوراهای حل اختلاف در قوچان، ۱۰ هزار و ۳۳۶ پرونده رسیدگی شده است .

وی با اشاره به این موضوع که دستگاه قضایی به‌ شدت با کمبود نیرو روبرو بوده و در این شهرستان از ۴۰ سمت قضایی تنها ۱۷ قاضی وجود دارد، بیان کرد: میانگین رسیدگی به پرونده‌های قضایی در این شهرستان به‌صورت عادی در حوزه کیفری یک ماه و حقوقی ۲ ماه است.

شرکت مجتمع دوچرخه سازی قوچان با عنوان "آساک دوچرخ" با سرمایه ثبت شده به میزان ۲۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال در مهرماه سال ۱۳۷۷ فعالیت و تولید رسمی خود را آغاز کرد که ظرفیت اسمی آن تولید سالانه ۳۰۰ هزار دوچرخه در مدل های مختلف است.

این واحد صنعتی در کیلومتر ۵ جاده قوچان به فاروج در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار و زیر بنای بیش از ۴۰ هزار متر مربع احداث شده است که در سال ۱۳۸۱ به بخش خصوصی واگذار شد، اما به دلیل ضعف در مدیریت و مشکلات فراوان چندین بار به مرحله تعطیلی رسید که از سال ۱۳۹۹ با پیگیریهای دستگاه قضایی مجتمع به صورت موقت به دادستانی قوچان واگذار شده است.

شهرستان ۱۸۰ هزار نفری قوچان در فاصله ۱۳۷ کیلومتری شمال غربی مشهد واقع است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha