جواد نظری روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ساخت هشت سوله چند منظوره در سطح استان با پیشرفت ۷۵ درصدی، نیازمند تامین اعتبار ملی است که انتظارمی رود دولت توجه خاص داشته باشد.
وی، کند بودن اجرای لایروبی رودخانه ها را از دغدغه های مدیریت بحران در استان عنوان کرد و گفت: نبود اعتبار برای اجرای لایروبی و بستر سازی مسیل ها و رودخانه های اولویت دار استان سبب شده تا برخی سکونتگاه ها در معرض خطر سیل باشند.
وی خاطرنشان کرد: نبود تنخواه در اختیار مدیریت بحران استان برای هزینه کرد در شرایط اضطراری، تخصیص نیافتن اعتبار برای تکمیل سوله انبار دارو در استان، تخصیص نیافتن اعتبار برای انجام مطالعات پهنه بندی خطر سیل و زلزله در سطح استان، تخصیص نیافتن اعتبار ایمن سازی روستاهای در معرض خطر استان، عدم تخصیص اعتبار لازم برای رفع نقاط حادثه خیز در سطح راه های استان از دیگر دغدغه های مدیریت بحران در استان است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی با اشاره به افزایش حجم ترددهای جاده ای و سفرهای تابستانی، فرسودگی ماشین آلات و تجهیزات دستگاه های زیرمجموعه مدیریت بحران را از دغدغه های این استان عنوان کرد و گفت: ناوگان به خصوص در حوزه های اورژانس، آتش نشانی، امداد و نجات و راهداری فرسوده و مستهلک شده و نیاز به نوسازی دارد.
وی با بیان اینکه تکمیل سامانه هشدار سیل در سطح استان به علت نبود اعتبار محقق نشده است گفت: با توجه به اینکه استان خراسان شمالی دچار خشکسالی شدید شده است اما نام استان در پروژه انتقال آب از دریای عمان گنجانده نشده است.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی افزود: باتوجه به کمبود منابع آبی، جدا سازب آب شرب از آب فضای سبز توسط شهرداری ها در سطح استان نیازمند تامین اعتبار است که امید می رود مورد توجه قرار گیرد.
خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در روستاها سکونت دارند.
نظر شما