مراغه به قطب درمان جنوب آذربایجان شرقی تبدیل می‌شود

مراغه- ایرنا- معاون استاندار آذربایجان‌شرقی و فرماندار شهرستان ویژه مراغه گفت: این شهرستان در آینده نه چندان دور و با تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام به قطب درمان جنوب آذربایجان‌شرقی و جنوب آذربایجان‌غربی تبدیل می‌شود.

داود اسدیان روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه با بیان اینکه تسریع این روند به همت و هم‌افزایی نیاز دارد، افزود: تبدیل مراغه به قطب درمان منطقه علاوه بر تکمیل و اجرای طرح‌های درمانی به حضور پزشکان متخصص نیاز دارد و ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه و ایجاد رشته پزشکی نیز زمینه را برای حضور این پزشکان فراهم خواهد کرد. 

وی با بیان اینکه ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه در سفر اخیر وزیر بهداشت و همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز به مراغه به عنوان یک مطالبه مطرح و قول مساعد از سوی آنان داده شد، بیان کرد: جایگاه تاریخی مراغه نیز ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه را ایجاب می‌کند. 

وی با بیان اینکه اعتبار مناسبی برای تکمیل فاز دوم بیمارستان سینا در سفر اخیر رئیس‌جمهور به آذربایجان‌شرقی اختصاص یافت، بیان کرد: اجرای بیمارستان 500 تختخوابی، تکمیل بیمارستان خواجه‌نصیر و مرکز تشخیص و درمان سرطان از جمله الزامات تبدیل مراغه به قطب درمان منطقه است. 

وی همچنین با بیان اینکه مسئولان باید در پیشگاه ملت و خدا پاسخگو باشند، برای دکتر «اله وردی ارجمندی» سرپرست جدید دانشکده علوم پزشکی مراغه آرزوی موفقیت کرد و افزود: باید از همه ظرفیت‌ها برای تبدیل مراغه به قطب درمان منطقه استفاده شود و سایر مسئولان اجرایی شهرستان نیز در این مسیر مشارکت خواهند کرد. 

سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در این آیین خدمت برای این ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی را عبادت خواند و افزود: مراغه باید جایگاه تاریخی خود به ویژه در عرصه علمی را بازیابد و امیدواریم علاوه بر کارکنان و مدیران دانشکده، بقیه مسئولان محلی نیز برای تحقق این امر همکاری کنند. 

ارجمندی با ابراز امیدواری نسبت به تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام درمانی در سریع‌ترین زمان ممکن، بیان کرد: مراکز درمانی نیمه‌تمام شهرستان مکمل هم به شمار می‌روند و با تکمیل آنها نه تنها زمینه برای حضور پزشکان متخصص فراهم خواهد شد، بلکه جذب هیئت علمی و ارتقای دانشده به دانشگاه نیز تسهیل می‌شود. 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این آیین با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) در مورد اجر اخروی پرستاری از بیمار، بیان کرد: اگر خدمت‌رسانی به مردم خالصانه و با هدف قرب الهی باشد، با هیچ خدمت دیگری قابل مقایسه نیست.

دکتر «جواد احمدیان هریس» همچنین شان و جایگاه تاریخی مراغه را بهره‌مندی از دانشگاه علوم پزشکی به جای دانشکده خواند و بیان کرد: با قول مساعد وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده علوم پزشکی مراغه به زودی شاهد پذیرش دانشجو در رشته پزشکی و ارتقا به دانشگاه خواهد بود. 

به گزارش ایرنا در این آیین نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه نیز مسئولان سابق و فعلی دانشکده را به مشارکت در جهت پیشبرد اهداف متعالی آن دعوت، و از خدمات کادر درمان در دوره کرونا قدردانی کرد. 

در این آیین همچنین از تلاش های «اصغر تنومند» قدردانی و «الهوردی ارجمندی» که از پزشکان متخصص و خوشنام این شهرستان به شمار می‌رود، به عنوان سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه معرفی شد. 

 مراغه به قطب درمان جنوب آذربایجان شرقی تبدیل می‌شود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha