اسلام دین متانت، اعتدال و وقار است

سنندج- ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: در حالی که دشمنان سعی می کنند از دین اسلام چهره ای خشن و نادرست ترسیم کنند، اما اسلام دین متانت، اعتدال و وقار است.

به گزارش ایرنا حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی روز دوشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی کردستان اظهار داشت: نگاه دینی نیازمند متانت و لطافت است، اگر بدحجابی در جامعه مشاهده می‌شود نشان از بی‌دینی نیست بلکه مربوط به سلیقه ها و تغییر سبک زندگی است.

وی با یادآوری اینکه با جنگ و دعوا کارها پیش نمی‌رود و پیامبر گرامی اسلام(ص) با متانت، وقار، رفتار، زبان و کردار انسان‌ها را هدایت می‌کرد، افزود: سرمایه‌های اجتماعی از متانت سرچشمه می‌گیرد، مسئولان نیز با آرامش و متانت صحبت کردن سیاست‌ها را پیش ببرند.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان توجه به فرهنگ را از مهم‌ترین کارها و جلسات عنوان کرد و با انتقاد از عدم حضور برخی مدیران در این شورا افزود: برخی از مدیران هنوز شخصا در این‌ جلسه شرکت نمی‌کنند و در صورت ادامه این رویکرد، با آنان برخورد خواهد شد.

حجت الاسلام پورذهبی با تاکید بر اینکه از سرمایه‌های اجتماعی استفاده و در این جلسه به ظرفیت آنان توجه شود، ابراز داشت: نخبگان علمی، فرهنگی، اجتماعی و کارآفرین نیازمند توجه مسئولان هستند.

مشاور رئیس‌جمهور: هیچ تبعیض و مرزبندی بین اقوام و مذاهب نداریم

مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی گفت: هیچ تبعیض و مرزبندی بین اقوام و مذاهب در کشور نداشته باشیم و همه با هم برای ایران قوی تلاش می‌کنند.

ماموستا عبدالسلام کریمی با تبریک هفته قوه قضائیه و ابراز خرسندی از حضور در این جلسه اظهار داشت: این نشست فرهنگی است و فرغنگ غنی کردستان فرهنگی ریشه در دین داشته و دین نیز نماد و محور اصلیش قرآن است.

مشاور رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی با بیان اینکه قرآن محور اصلی مسلمانان است، افزود: دین اسلام با خشم‌ و خشونت آغاز نشده بلکه با علم آغاز شد و این دین پژوهشی بوده و هیچ‌گاه شمشیر را برای قتل و غارت برنداشته‌ایم.

وی بر ضرورت ارتقای بصیرت و آگاهی در همه حوزه‌های مختلف تاکید کرد و افزود: باید با راهبرد و تدابیر حکمیانه رهبری را در عمل پیش برده و تحقق شعار سال تنها به شعار و نصب بنر خلاصه نشود.

ماموستا کریمی با ذکر اینکه مراکز دانش‌بنیان بر اساس علم فعالیت‌های خود را پیش ببرند، بیان کرد: باید به شرکت‌های دانش بنیان توجه و از این ظرفیت اشتغال، درآمدزایی و توسعه تجارت ایجاد کرد.

وی پیشرفت علم و بصیرت در برابر هجمه‌های دشمن را راه برون ‌رفت از شرایط کنونی دانست و اظهار کرد: باید فناوری و تولید در کنار هم باشد، تا منجر به تولید و درآمدزایی در بازار داشته باشد.

مشاور رییس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی با اشاره به اینکه کل کشور به ویژه استان کردستان از منابغ غنی و ظرفیت‌های مختلف برخوردار است، خاطرنشان کرد: برون‌رفت از مشکلات کنونی نوعی جهاد است بنابراین باید برای توسعه سرمایه‌گذاری اعتماد را بیشتر کرد.

وی ایجاد امید و اعتماد را بزرگترین امر به معروف و نهی از منکر در شرایط کنونی خواند و عنوان کرد: باید مشکلات را شناسایی و احصا کرده و متناسب با وضعیت جامعه، نیازها را تامین کنیم.

ماموستا کریمی جوانان را همچون چالشی دانست، که در صورت بی‌توجهی به آنان منحرف خواهند شد، اضافه کرد: باید دستگیری کنیم نه مچ‌گیری و از ظرفیت آنان استفاده شود.

وی بر ضرورت مشکلات ماموستایان استان کردستان تاکید کرد و افزود: اینها نور جامعه، حجت و چراغ روشن جامعه هستند و باید از ظرفیت آنان در پیشبرد اهداف و حل مشکلات کنونی استفاده کرد.

مشاور رئیس جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی با تاکید بر اینکه نباید از ظرفیت بانوان شاغل و غیرشاغل غافل شویم گفت: باید از ظرفیت زنان در ادارات سطح کشور و کردستان استفاده شود.

نماینده کردستان در مجلس خبرگان: امیدواری را با کار فرهنگی نهادینه کنیم

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اهمیت امیدآفرینی در جامعه با انجام کارهای فرهنگی گفت: باید همه مسلمانان شیعه و سنی دست به دست هم داده و اختلافات را ریشه‌کن کنند.

 ماموستا فایق رستمی اظهار داشت: یک فرهنگ کامل و جامع شامل کار و تلاش برای توسعه، آبادانی، تولید و رسیدگی به نقاط محروم است.

وی با بیان اینکه هر جوان آگاه در محاصره ناآگاهی قرار دارد، گفت: جوانان باید خود را برای آینده قوی و مقابله با توطئه‌های دشمنان آماده کنند.

وی با تاکید بر اینکه کسی که در جامعه فساد کرده، مرتب منکرات می‌شود، افزود: نباید نسبت به مشکلات کنونی بی‌تفاوت باشیم چراکه همه ما در این حوزه مسئول هستیم.

ماموستا رستمی بر مردمی بودن کارگزارن نظام و جلوگیری از هرگونه ناامیدی در جامعه تاکید و بیان کرد: نباید هیچ فاصله‌ای میان اقوام و مذاهب ایجاد کنیم.

وی تقویت سرمایه‌های اجتماعی را ضروری دانست و اظهار کرد: هر چقدر از ظرفیت جوانان بیشتر استفاده شود، به حل مسائل اجتماعی کمک کرده و باید زمینه‌های رفع موانع تولید را فراهم‌ کنیم.

ماموستا رستمی با تاکید بر اینکه باید امید به زندگی و آینده را در با کار فرهنگی در جامعه نهادینه کنیم، عنوان کرد: استان کردستان از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مختلف برخوردار بوده که در صورت توجه و به‌کارگیری آنها باعث امید و رفع مشکلات خواهد شد.

برخی از مشکلات کنونی کردستان ناشی از عدم هماهنگی دستگاه‌های فرهنگی است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: اهمیت مسئله حوزه فرهنگ به حدی است که باید همه مسئولان خود را متولی این حوزه بدانند.

مهدی رمضانی با بیان اینکه وضعیت فرهنگی در جغرافیای استان مطلوب نیست و تعارفی نداریم، گفت: انجام کار و فعالیت در این شرایط مهم‌ترین کار فرهنگی است چراکه دوران سخنرانی کردن گذشته و باید کار جهادی کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با اشاره به اینکه در دهه پنجم انقلاب اسلامی محور بیانیه گام دوم انقلاب حرکت به سمت تمدن شکوهمند انقلاب اسلامی است، افزود: این بیانیه به باورهای دینی و ظرفیت جوانان توجه ویژه‌ای اداشته و موجبات حل مشکلات و ارتقای فرهنگ جامعه خواهد شد.

وی با تاکید بر ضرورت تقویت اعتماد اجتماعی و دوری کردن از کار کاریکاتور کردن افزود: باید برای تحقق این اهداف کارگروهای تخصصی در استان تشکیل داده و از برگزاری جلسات فاصله بگیریم.

رمضانی برخی از مشکلات کنونی را ناشی از عدم هماهنگی دستگاه‌ها در استان دانست و خاطرنشان کرد: چهار دهه از انقلاب گذشته هنوز مشق مدیریت را به صورت ضعیف پیش برده و همچنان به جای ارائه راهکار، دنبال طرح مشکلات هستیم.

امسال ۸۵ برنامه فرهنگی و هنر در کردستان برگزار شد 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان هم گفت: امسال با وجود شیوع ویروس کرونا و وجود برخی مشکلات برای گردهمایی مردم بیش از ۸۵ برنامه فرهنگی و هنر در استان برگزار شد.

علی اصغر دریایی تئاتر کردی سقز، جشنواره مولودی‌خوانی هه‌تاو، شمیم رضوی و موسیقی اقوام ایرانی در کامیاران را از جمله برنامه‌های فرهنگی در کردستان ذکر کرد و افزود: جایزه هنری زنده‌یاد خلیفه میرزا آغه‌غوثی، هفته زن کرد، جایزه فاطمه اسدی، بزرگداشت امیرنظام گروسی و همایش هنری اصلاح و تربیت در زندان در نیمه نخست سال برگزار می‌شود.

در راستای عمق‌دهی و اثربخشی بیشتر فرهنگ در کردستان که عنوان استان فرهنگ و اصالت دارد باید به سویه‌های فرهنگی توجه شود.

وی اضافه کرد: در طول سه ماهه اخیر اعتباراتی که در حوزه فرهنگ و هنر در شهرستان‌های ۱۰گانه استان توزیع شده در طول  ۲ دهه اخیر بی‌سابقه بوده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان افزود: در توزیع اعتبارات همه مناطق و شهرها به صورت همزمان دیده شده و توزیع متوازن برای همه شهرستان‌ها بوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha