فرماندار سنقروکلیایی با اشاره به اینکه هماکنون آبرسانی سیار به ۱۰ روستای این شهرستان انجام میشود، گفت: اگر شرایط به همین منوال پیش برود این مقدار به طور قطع بیشتر خواهد شد.
«غلامرضا مرتضوی» در نشست ستاد مدیریت بحران و مقابله با تنش آبی که با حضور مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه برگزار شد، افزود: تجهیزات و امکانات موجود در دستگاههای خدماترسان شهرستان جوابگوی ارایه خدمات به این سطح گسترده نیست لذا اکنون مهمترین نیاز این دستگاه ها تجهیزات و تخصیص اعتبارات است.
وی اظهار داشت: مجموعه ستاد بحران شهرستان با تمام توان چه در گذشته و اکنون در خدمتگزاری به شهروندان پای کار بوده اند اما نبود تجهیزات کافی این نحوه ارایه خدمات را دچار مشکل میکند که نیازمند توجه ویژه مدیریت بحران استان است.
وی با بیان ظرفیت های کنونی منابع آبی سنقروکلیایی گفت: در ارتباط با مدیریت منابع آب شهرستان با توجه به خشکسالی و کاهش بارش نزولات جوی در ۲ سال اخیر باوجود ایجاد محدودیت های در بخش کشاورزی، خوشبختانه تاکنون در تامین آب شرب مشکل خاصی در شهرستان وجود نداشته است.
وی افزود: شهرستان سنقروکلیایی دارای ۱۲۰ هزار هکتار زمین زراعی و هزار و ۷۰۰ هکتار باغ است که در صورت عدم توجه به کشاورزی و باغات شهرستان براثر خشکسالی این حوزه در معرض خطر جدی قرار می گیرد.
مسایل و مشکلات آب شرب شهر سطر، مشکلات تجهیزات و امکانات آتش نشانی شهرداری سنقر و سطر و برخی از دهیاری ها، نبود ایستگاه سنجش آلودگی هوا در شهرستان، فرسودگی تجهیزات و سیستم ایستگاههای هواشناسی سطح شهرستان و لزوم تکمیل ساختمان مدیریت بحران شهرستان از مواردی بود که در این جلسه مورد تاکید فرماندار قرار گرفت.
مدیرکل مدیرت بحران استانداری کرمانشاه در این جلسه گفت: در سال جاری در شهرستان سنقروکلیایی میزان بارش ها نسبت به بلندمدت ۴۴ درصد کاهش داشته و دارای ۶٩ درصد خشکسالی بسیار شدید است و جزء شهرستان های در رده اول خشکسالی در سطح استان قرار دارد.
«غلامرضا شهبازی» تاکید کرد: به جهت اهمیت موضوع در استان شخصا پیگیر مصوبات این جلسه خواهم شد.
وی همچنین به در نظر گرفتن اعتبارات لازم در حوزه بحران در سفر رییس جمهور به استان اشاره کرد و افزود: برای تجهیز و تکمیل ساختمان مدیریت بحران شهرستان سنقروکلیایی پنج میلیارد تومان اعتبار به صورت پیشنهادی در این سفر در نظر گرفته شده است.
سنقروکلیایی با ۹۲ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال شرق کرمانشاه واقع شده و دارای ۲۲۰ روستا در قالب هشت دهستان و ۲ بخش مرکزی و کلیایی است.
چهار هزار نفر در طرح ملی مسکن در گیلانغرب ثبتنام کردند
فرماندار گیلانغرب گفت: چهار هزار نفر در طرح ملی مسکن در این شهرستان ثبتنام کردند که پس از بررسیهای لازم از این تعداد تاکنون ۶۰۰ نفر واجد شرایط مورد تایید نهایی قرار گرفتند.
«وحید محمدی» روز سه شنبه در جلسه شورای مسکن گیلانغرب با اشاره به اجرای طرح مسکن نهضت ملی، افزود: همچنین تایید ۳۰۰ نفر دیگر از افراد واجد شرایط نیز در دست اقدام است.
وی اضافه کرد: در طرح اقدام ملی مسکن نیز احداث ۱۱۳ واحد مسکونی شروع شده که هم اکنون از هشت درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.
فرماندار گیلانغرب گفت: این واحدها به صورت سه واحدی در سه طبقه و همچنین پیلوت است که به هر واحد یک میلیارد ریال تسهیلات با بازپرداخت ۱۲ ساله پرداخت و در قالب گروه های ساخت سه نفره احداث می شود.
محمدی ادامه داد: برای تامین زمین موردنیاز درحال رایزنی با بخش خصوصی هستیم تا مشکل تامین سهمیه در نظر گرفته شده شهرستان مرتفع شود.
گیلانغرب در غرب کرمانشاه بیش از ۷۲ هزار نفر جمعیت دارد.
همکاری مردم در نظارت و کنترل بازار نقش مهمی در پیشگیری از احتکار و گرانفروشی دارد
رئیس جهاد کشاورزی سرپل ذهاب گفت: بازرسی از فعالیتهای اصناف و مراکز تولید و عرضه کالا با همکاری دستگاههای متولی شهرستان مرتب انجام میشود ولی همکاری مردم در نظارت و کنترل بازار نقش بسیار مهمی در پیشگیری از احتکار و گرانفروشی دارد.
«نعمت دارابی» روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در ادامه از گشت مشترک مستمر اکیپ های بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی توسط کارگروه تنظیم بازار از سطح شهر خبر داد.
وی اظهار داشت: این بازرسی به منظور تشدید برخورد با گرانفروشی و با هدف پیشگیری از وقوع جرم و کنترل قیمت ها و تذکر به فروشندگان جهت نصب قیمت فروش و رعایت قیمت مناسب از میدان میوه و تره بار و خردفروشان در سطح شهر انجام می شود.
رئیس جهاد کشاورزی سرپل ذهاب در ادامه گفت: اکیپ های بازرسی در نوبت صبح و عصر از سطح بازار بازدید می کنند که در این رابطه ۱۰ فقره پروندهی تخلف تشکیل شده و به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
دارابی یادآور شد: سامانه ۲۶۰۰ اتاق اصناف و ۱۲۴ بازرسی اداره صنعت معدن و تجارت به صورت ۲۴ ساعته فعال و آماده پاسخگویی به هرگونه تخلف و گزارشهای مردمی است.
سه هزار و ۴۰۰ واحد صنفی در ۱۶ اتحادیه صنفی ساماندهی شده در شهرستان سرپل ذهاب فعالیت می کنند.
شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه دارای ۹۰ هزار نفر جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز مشترک با عراق دارد.
نظر شما