فعالیت ۳۲۰ پایگاه تابستانی اوقات فراغت در استان بوشهر آغاز شد

بوشهر - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: فعالیت های تابستانی پایگاه غنی سازی اوقات فراغت در ۳۲۰ مدرسه، کانون فرهنگی تربیتی، دارالقرآن، هسته مشاوره، سالن و مجتمع ورزشی، پژوهش سرا، کانون و اردوگاه تربیتی این استان آغاز شد.

به گزارش ایرنا، روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش روز سه شنبه به نقل از علی موحدی در آیین آغاز  فعالیت پایگاه غنی سازی اوقات فراغت در کانون فرهنگی تربیتی کوثر افزود: با تعطیلی مدرسه‌ها، پایگاه‌های فعالیت‌های تابستانی ظرفیتی مهمی برای استمرار فرایند تربیتی است.

وی بیان کرد: فعالیت‌های تابستانی باید با هدف تعمیق باورهای دینی، غنی سازی اوقات فراغت و آموزش مهارت انجام شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر اضافه کرد: با توجه به اینکه در دوره پساکرونا شاهد تشدید آسیب‌های اجتماعی و به وجود آمدن آسیب‌های نوظهور هستیم باید با تولید محتوای مناسب در فضای مجازی برای کاهش این آنها تلاش شود.

موحدی تاکید کرد: اعتماد خانواده‌ها به آموزش و پرورش برای حضور فرزندان خود در کلاس‌های فعالیت‌های تابستانی، بزرگترین سرمایه دستگاه تعلیم و تربیت است.

وی ادامه داد: با توجه به افت نسبی سطح آموزش در دوره کرونا و با هدف حمایت از دانش‌آموزان آسیب دیده از لحاظ آموزشی، طرح تثبیت یادگیری به طور رایگان در تابستان در سراسر استان بوشه برگزار می‌شود.

موحدی گفت: امید می‌رود با اجرای این طرح، عدالت آموزشی به عنوان یکی از رویکردهای دولت مردمی ایران قوی گسترش بیشتری یابد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: در ۲ سال گذشته به دلیل شرایط کرونایی، دوره‌های اوقات فراغت به شیوه غیرحضوری و در شبکه شاد برگزار می شد اما با بهبود شرایط کرونایی، در تابستان امسال دوره‌ها به شیوه حضوری اجرا اما از شبکه شاد نیز به عنوان فعالیت‌های تکمیلی دوره‌ها استفاده می‌شود.

محمود حق‌دوست با بیان اینکه "هر دانش‌آموز، یک مهارت" شعار فعالیت‌های تابستانی ۱۴۰۱ است، افزود: برنامه‌های تابستانی اوقات فراغت در پنج محور مهارت‌های ارتباطی معرفتی، هویتی و بصیرتی، مهارت‌های فرهنگی، هنری و فعالیت‌های نشاط‌آور و شادی بخش، مهارت‌های حرفه‌ای، مهارت‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی و مهارت‌های ورزشی برگزار می‌شود.

وی ساحت‌های ۶ گانه سند تحول بنیادین را محور فعالیت‌های تابستانی دانست و تاکید کرد: فعالیت‌های اوقات فراغت با هدف ارتقای سطح دانش و بینش اعتقادی، علمی، اجتماعی و مهارت‌های فنی، حرفه‌ای، فرهنگی و هنری دانش‌آموزان اجرا می‌شود.

حق دوست با بیان اینکه پویش "سکوی ایران قوی" یکی از برنامه‌های ویژه فعالیت‌های تابستانی است، گفت: در این پویش استانی، دانش‌آموزان می‌توانند از مهارت‌ها و توانمندهای خود فیلم تهیه کرده و به پایگاه‌های اوقات فراغت ارسال کنند.

 معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان بوشهر عنوان کرد: آثار دانش‌آموزان از سوی تیم‌های داوری استانی بررسی و ضمن تجلیل از نفرات برتر، آثار در شبکه شاد منتشر می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به همزمانی کلاس‌های تابستانی با ماه محرم، با حضور مبلغان دینی و روحانیون، فعالیت‌های اعتقادی بویژه برنامه احلی من العسل برگزار می شود.

حق دوست بیان کرد: برگزاری دوره‌های مهارتی بر اساس تفاهم نامه با اداره فنی و حرفه‌ای و کارگاه‌های مهارت آموزی ویژه دانش آموزان با نیازهای ویژه، تشکیل گروه‌های جهادی در تمام شهرستان‌ها و مناطق و برگزاری اردوهای زیارت اولی دانش‌آموزان از ویژگی‌های مهم فعالیت تابستانی ۱۴۰۱ است.

وی یادآور شد: سال گذشته ۱۶ هزار و ۷۷۰ دانش آموز به شیوه غیر حضوری در پایگاه‌های اوقات فراعت اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر شرکت کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha