به گزارش خبرنگار ایرنا، عباس گلرو روز چهارشنبه در مراسم راه اندازی سومین دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور در استان سمنان در سالن اجتماعات پارک علم و فناوری دانشگاه این شهر گفت: استفاده از دانش در مسیر تحول خصوصا در حوزه کشاورزی از رویکردهای بسیاری از کشورها و ورود دانش بنیان به حوزه کشاورزی خدمت بزرگی به زیست انسان است.
اظهارداشت: استان سمنان در استفاده بهینه از خاک و آب با افتتاح دهکده فناوری کشاورزی و منابع طبیعی استان تحول ایجاد خواهد کرد و کشاورزان از مرحله تولید تا توزیع محصولات از خدمات این دهکده بهره مند می شوند.
رشد علوم کشاورزی و دامداری با راه اندازی دهکده نوآوری و فناوری
رئیس دانشگاه سمنان در این آیین بیان کرد: راه اندازی دهکده نوآوری و فناوری کشاورزی استان سمنان تدوین دانش فنی امور کشاورزی و دامپروری، بهینه سازی فرآیندهای کشاورزی و آب، تولید و پخش محصول، افزایش بهره بری و بهره وری دانش بنیان را به همراه دارد.
مسعود نصیری با اشاره به نقش مهم توسعه دانش بنیان ها در ایجاد و استقرار جوانان در روستاها ادامه داد: گسترش فناوری استفاده درست از سموم کشاورزی، توسعه صادرات محصولات کشاورزی، بهره برداری از ظرفیت پنهان کویر، همگرا کردن صنایع و تکنولوژی موجود در راستای حل مشکلات، از دیگر اهداف ایجاد دهکده نوآوری و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی است.
وی افزود: معرفی و ایجاد رشته های تخصصی در حوزه کشاورزی، دامداری و دامپروری در فعالیت دهکده نوآوری و فناوری محقق می شود.
نگرش دانش بنیان جایگزین نگاه منبع محور در بخش کشاورزی می شود
رئیس مرکز تحقیقات ،آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان عنوان کرد: جایگزینی نگاه دانش بنیان بر منبع محور، ایجاد رویکردهای خلاقانه، گسترش نوآوری در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی ضروری است.
فرزانه بهادری تصریح کرد: راه اندازی دهکده نوآوری و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان در راستای تسریع فرآیند جذب ایده و اجرای ایده ها و بهره گیری از دانش در ایجاد امنیت غذایی پایدار شکل گرفت.
وی افزود: هدایت و حمایت جوانان استان سمنان و بهره مندی از توانمندی دانش آموختگان در دهکده فناوری و نوآوری از مهمترین رویکردها است./
نظر شما