تکمیل مدرسه نیروگاه اتمی بوشهر تا مهرماه امسال ضروری است

بوشهر- ایرنا- استاندار بوشهر گفت: با توجه به ضرورت تامین فضای آموزشی تکمیل مدرسه نیروگاه اتمی بوشهر تا مهرماه امسال از جمله ضرورت‌های سال تحصیلی جدید است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد محمدی زاده روز پنجشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش افزود: مدارس تحت مدیریت سازمان انرژی اتمی در کشور جز بهترین مدارس هستند و باید از این فرصت برای مردم استان بوشهر استفاده کنید.

وی بیان کرد: سازمان انرژی اتمی نسبت به تکمیل مدرسه مورد نظر تا ابتدای مهرماه اقدام کند و فرآیند ثبت‌نام هم بر اساس مقررات آموزش و پرورش برای این نوع مدارس انجام شود.

محمدی زاده اضافه کرد: آماده سازی دانش آموزان برای کنکور باید در دستور کار جدی آموزش و پرورش قرار بگیرد 

وی ادامه داد: برای بهره مندی از ظرفیت نخبگان در آموزش و پرورش هم‌افزایی بین آموزش و پرورش و دانشگاه ها ضروری است.

محمدی زاده گفت: طرح هر دانش آموز یک مهارت با هماهنگی بین ادارات کل آموزش و پرورش، تعاون کار و رفاه اجتماعی و فنی و حرفه‌ای استان مورد بررسی قرار گیرد و تدوین شود.

وی اضافه کرد: استخدام معلمان و جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان یک مساله مهم و حیاتی است و باید با حساسیت و دقت ویژه انجام شود.

استاندار بوشهر گفت: راه اندازی هنرستان هنر و تجارت در استان بوشهر ضروری است.

مجری نیروگاه اتمی بوشهر گفت: مدرسه نیروگاه اتمی بوشهر ۱۵ هزار متر مربع زیربنا دارد که با ۴۰ میلیارد تومان اعتبار احداث شده است.

مسعود نصوری افزود: برای خرید تجهیزات این مدرسه ۱۷ میلیارد تومان  اعتبار هزینه شده است.

وی اظهار کرد: این مدرسه از کارگاه‌های آموزشی شیمی، فیزیک و الکترونیک برخوردار است و آمادگی افتتاح تا اول مهر ماه دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: طرح سنجش آمادگی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی در سطح ۴۲ پایگاه سنجش در استان بوشهر شروع به کار کرده و پیش بینی می شود امسال ۲۸ هزار نوآموز پایه اول و پیش دبستانی در این استان سنجش شوند.

علی موحدی افزود: در زمان حاضر یکهزار و ۳۱۰ دانش‌آموز در مدارس استثایی مشغول به تحصیل هستند.

وی اظهار کرد: مهمترین مشکل درحوزه مدارس استثنایی، کمبود فضای آموزشی برای تحصیل  ۴۱ دانش‌آموز گروه اتیسم است.

موحدی گفت: در مدارس استثتایی استان ۸۲ دانش‌آموز آسیب دیده شنوایی، ۲۳ دانش‌آموز آسیب دیده بینایی، ۳۲ دانش‌آموز آسیب دیده جسمی حرکتی و ۹۲ دانش‌آموز گروه چند معلولیتی تحصیل می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: کلاس‌های غنی سازی اوقات فراغت در قالب طرح تابستانه ۱۴۰۱ در ۳۲۰ پایگاه در مدرسه، کانون فرهنگی تربیتی، کانون مدرسه، دارالقرآن، هسته مشاوره دانش‌آموزی، سالن و مجتمع ورزشی، پژوهش‌سرای دانش‌آموزی، مرکز کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اردوگاه تربیتی، تشکل‌های دانش‌آموزی (سازمان دانش‌آموزی، بسیج دانش‌آموزی، معاونت امور جوانان هلال احمر، اتحادیه انجمن های اسلامی دانش‌آموزان) شروع شده است.

وی یادآور شد: فعالیت‌های تابستانی با هدف تعمیق باورهای دینی، غنی سازی اوقات فراغت و آموزش مهارت انجام می‌شود.

موحدی افزود: سهمیه استان بوشهر در آزمون استخدامی ۵۴۵ نفر است که در زمان حاضر ۹۳۴ نفر برای مرحله مصاحبه تخصصی و گزینش حضور پیدا کرده‌اند.

وی ادامه داد: با توجه به نقش موثر اردو در مهارت آموزی دانش‌آموزان، مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری اردوها ضروری و مهم است.

موحدی بیان کرد: طرح یاوران ولایت با هدف توانمندسازی مربیان و معاونان پرورشی و با مشارکت آموزش و پرورش و بسیج فرهنگیان استان بوشهر با حضور ۳۲۰ مربی و معاون پرورشی از سراسر استان بوشهر در مشهد مقدس برگزار شده است.

وی اظهارداشت: با توجه به افت نسبی کیفیت آموزشی در دوره کرونا و با هدف حمایت از دانش‌آموزان آسیب دیده آموزشی، مرحله دوم طرح جبران و تثبیت یادگیری در مدارس ابتدایی و طرح تعمیق و تثبیت یادگیری در مدارس متوسطه استان بوشهر در تابستان جاری در دست اجرا است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha