به گزارش ایرنا، علیرضا زاکانی در حاشیه جلسه امروز شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره کاهش زمان صدور پروانه ساخت گفت: هیچ وقت بنده اعلام نکرده ام که زمان صدور پروانه ساخت به یک هفته کاهش پیدا می کند به این مساله اشاره داشتم که الزام قانونی این است که به یک هفته این مدت زمان کاهش پیدا کند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۷۰ روز میانگین صدور پروانه ساخت در تهران است، گفت: البته صدور پروانه نیز در شهرداری تهران دارای دو بخش پروانه ساخت و پروانه شهرسازی می شود.
شهردار تهران ادامه داد: وعده شهرداری تهران این بود که با پیگیری این مساله بدون حذف ضروریاتی که باید در هنگام صدور پروانه ساخت به آن پرداخته شود، کار را به گونه ای پیش ببریم که زمان صدور پروانه ساخت به ۲ ماه ختم شود.
زاکانی ادامهداد: در حال حاضر آخرین آماری که از مناطق ۲۲گانه شهر تهران به دست آورده ایم زمان صدور پروانه ساخت در شهر تهران بین ۲ تا ۵ ماه است.
وی با اشاره به اینکه روند صدور پروانه ساخت در شهرداری تهران چند گلوگاه مهم دارد، بیان کرد: اگر این گلوگاه ها رفع شود، زمان صدور پروانه ساخت کاهش می یابد.
کاهش ۲۱۰ روزی صدور پروانه
زاکانی یادآور شد: در حال حاضر زمان صدور پروانه حدود ۲۱۰ روز کاهش پیدا کرده است و امیدواریم این زمان را کمتر از این مدت کنیم.
شهردار تهران تاکید کرد: نکته قابل تاملی که وجود دارد این است که در برخی موارد نیاز به دسترسی اطلاعات بر خط داریم.
وی گفت: دیروز نیز در جلسه ای که با دکتر خدایان رئیس بازرسی کل کشور داشتیم این مساله مطرح شد و مقرر شد این سازمان نیز به شهرداری تهران در خصوص کاهش زمان صدور پروانه و دسترسی بر خط به اطلاعات مورد نیاز کمک کند تا بتوانیم از دستگاه های مربوطه اطلاعات بر خط را دریافت کنیم و فاصله زمانی را کاهش بدهیم.
شهردار تهران درباره خانه های استیجاری و قدر السهم شهرداری تهران توضیح داد: یک قدرالسهمی در این خانه ها داریم که برای شهرداری تهران است.
وی افزود: به عبارتی ما اکنون برای ۱۸۰ هزار واحد مسکونی کارسازی می کنیم که بتوانیم به تسریع در کار مانند ارائه زمین، پروانه ساخت کمک کنیم.
وی عنوان کرد: امکان دارد در این زمینه اقتضائاتی وجود داشته باشد که نیاز به مصوبه شورا و یا نهادهای بالاتر داشته باشد که شهرداری این پیگیری ها را انجام می دهد.
زاکانی افزود: در نظر داریم تا از این سقف از امکان سالانه برای شهر تهران داشته باشیم تا مردم آرزوی خانه دار شدن به دلشان نماند.
وی ادامه داد: ما می توانیم راحتی و آرامش را برای شهروندان تهرانی ایجاد کنیم برای همین ما از قدر السهم خودمان بخشی که به شهرداری تهران تعلق می گیرد، برای خانه های استیجاری قرار می دهیم.
زاکانی با اشاره به اینکه دستور العمل استفاده از این خانه ها نیز به زودی مشخص می شود که زوج های جوان و خانواده های نیازمند چگونه می توانند از این خانه ها استفاده کنند؛ بیان کرد: شرایط را به گونه ای پیش می بریم که به عنوان یک عنصر فعال در حوزه استیجاری شهر و اثرگذار در بازار اجاره بهای خانه ها حضور داشته باشیم.
وی یادآور شد: همچنین در حال پیگیری اجاره داری حرفه ای در شهر تهران هستیم تا سازنده های مختلف از ما تسهیلات دریافت کنند و بعد ساخت خانه اجاره داری حرفه ای را پیش بگیرند تا بازار اجاره مسکن تبدیل به بازار مکاره ای نشود که هر کسی که از راه می رسد هرچقدر که می خواهد اجاره بها بگیرد.
نظر شما