به گزارش روز سهشنبه روابط عمومی بهزیستی استان مرکزی، «محمد زیدوند» افزود : خدمات مشاوره در مرکز دولتی رایگان و در مراکز غیردولتی به صورت نیمبها به عموم مردم ارائه میشود.
وی اظهار داشت: نامگذاری هفتهای به نام ازدواج، اهدافی را دنبال و موضوعاتی را برای خانوادهها و جوانان پررنگ میکند که تحقق آنها نقش بهسزایی در حل برخی از مشکلات جوانان برای ازدواج دارد.
زیدوند، به اهمیت نقش سلامت روانی خانواده در جامعه امروزی تاکید کرد و افزود: حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، چند سالی است به طور متوالی برنامه آموزش زندگی خانواده، طرحهای پیش از ازدواج و حین ازدواج برای کاهش ازدواجهای ناموفق و افزایش ازدواجهای پایدار و رضایت بخش را در برنامههای خود گنجانده و اجرایی میکند.
وی بیان داشت: افراد، زندگی مشترک خود را با این امید شروع میکنند که در کنار هم برای همیشه زندگی خشنود و رضایتمندی داشته باشند اما گاهی متوجه میشوند انتظاراتشان فراسوی امکانات است، از این رو به مرور زمان شادی و لذت اوایل زندگی مشترک تبدیل به نا امیدی و احساس شکست و تنهایی میشود.
سرپرست اداره کل بهزیستی استان مرکزی گفت: با توجه به گرامیداشت هفته ازدواج از ۱۰ تا ۱۶ تیرماه همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، کلاسهای آموزش پیش از ازدواج و اقدامات و فعالیتهای متنوع در راستای آگاهسازی و جریان سازی اجتماعی از قبیل توزیع کتابچه، بستههای آموزشی و خدمات مشاوره پیش از ازدواج از طریق مراکز مشاوره تحت نظارت و صدای مشاوره (خط تلفن ۱۴۸۰) توسط دفتر مشاوره معاونت امور پیشگیری بهزیستی استان مرکزی به عموم ارائه می شود.
زیدوند افزود: در همین راستا علاوه بر ارائه خدمات در هفته مذکور، دوره های آموزشی پیش از ازدواج و مهارتهای ارتباطی زوجین هر ساله به صورت فصلی و رایگان در مراکز تحت نظارت بهزیستی استان در تمامی شهرستانها برگزار میشود.
وی اظهار داشت: ۲ هزار و ۳۱۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج سال گذشته در این کلاسهای آموزشی شرکت و آموزشهای لازم را کسب کردند.
نظر شما