به گزارش ایرنا، جام باشگاه های فوتبال جهان از سال ۲۰۰۰ به صورت رسمی برگزار میشود. تیم فوتبال رئال مادرید با چهار عنوان قهرمانی پرافتخارترین تیم حاضر در این تورنمنت به شمار میرود و بارسلونا با سه بار فتح این جام در جایگاه دوم قرار گرفته است. از ایران تنها تیم فوتبال سپاهان در سال ۲۰۰۷ جواز حضور در جام باشگاه های آسیا را کسب کرده است.
پرافتخارترین تیمهای آسیایی حاضر در جام باشگاه های جهان کاشیما آنتلرز و العین هستند که در سال ههای ۲۰۱۶ و ۲۰۱۸ به عنوان نایب قهرمانی این تورنمنت رسیدند.
هر چند که تاریخ دقیقی برای برگزاری جام باشگاه های جهان اعلام نشده و فیفا به دنبال کشور میزبان این مسابقات است اما تا کنون حضور تیمهای رئال مادرید قهرمان اروپا، سیاتل ساندرز قهرمان کونکاکاف و ویداد مراکش قهرمان آفریقا در این دوره از مسابقات قطعی شده است. علاوه بر این سه تیم یک تیم از کشور میزبان، قهرمان اقیانوسیه و آسیا و آمریکای جنوبی نیز حضور دارند که تاکنون تکلیف نمایندگان این قارهها مشخص نشده است. گفته میشود که تیم الهلال قهرمان آسیا نیز نماینده قاره کهن در جام باشگاههای جهان است.
بنا به اعلام روزنامه الریاضیه عربستان فدراسیون بینالمللی فوتبال فیفا برای میزبانی این دوره از رقابتها شرایط سختی تعیین کرده است. این فدراسیون اعلام کرده که کشورهایی که درخواست میزبانی این دوره از بازیها دارند باید برای ثبت درخواست خود ۲۵ میلیون دلار پرداخت کنند و این مبلغ قابل بازگشت نیست. همچنین کشور میزبان باید هزینه اسکان، رفت و آمد هفت تیم شرکت کننده را پرداخت کند و این تیم ها در هتل پنج ستاره اسکان داده شوند.
در ادامه گزارش الریاضیه آمده است: برای برگزاری این مسابقات ۹ زمین تمرین با استاندارهای جهانی و ۲ ورزشگاه نیز برای برگزاری رقابت نیاز است و حق پخش تلویزیونی بازی ها نیز باید در نظر گرفته شود.
روزنامه الریاضیه در ادامه گزارش خود اشاره ای به تغییرات احتمالی این تورنمنت داشت و نوشت: قرار بود که مسابقات با فرمت جدید برگزار شود اما تا کنون خبری از تغییر و تحول در جام باشگاههای جهان اعلام نشده و به احتمال زیاد این تغییرات به دوره های بعد موکول خواهد شد.
نظر شما