جشنواره زوجین روستایی گلستان برگزار شد

گرگان - ایرنا - همزمان با هفته ازدواج و اول ذی‌الحجه (سالروز ازدواج حضرت علی ع با حضرت فاطمه س) و سلسله جشن‌های وصال، جشنواره زوجین روستایی گلستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا این مراسم سه‌شنبه شب با حضور ۱۲۰ زوج روستایی، از روستاهای غرب این استان در روسنای یساقی از توابع شهرستان کردکوی با همت مجمع توسعه و ترویج ازدواج آسان برگزار شد.

در این مراسم در کنار این زوج‌های جوان و جمعی از بستگان آنان، تعدادی از مدیران ارشد استانی و شهرستانی، نماینده مردم‌ گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی، رییس گلستانی دبیرخانه ازدواج جوانان کشور به همراه حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی متقی‌فر مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان نیز حضور داشتند.

رییس دبیرخانه ازدواج جوانان کشور گفت: همدلی و همکاری در امور خیر، کاری بسیار ارزشمند و دارای برکات زیادی است.

محمدعلی محمدی‌نیک در این مراسم اظهارداشت: هدف از این مراسم ترویج فرهنگ‌ ازدواج به ویژه ازدواج آسان است و همراهی و همدلی خیرین در این مراسم ارزشمند است.

وی بیان کرد: رفع مشکلات و موانع ازدواج جوانان، راه‌های تحکیم بنیان خانواده و ترویج فرهنگ ازدواج آسان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی اضافه کرد: برای زوجین حاضر در این جشنواره کمک به خرید لوازم منزل و جهیزیه برای هر زوج یک میلیارد ریال، سفر زیارتی به مشهد، تامین مشارکتی ۶ قلم کالای منزل برای هر زوج توسط خیرین و موارد دیگر از جمله مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات قرض‌الحسنه و ۱۵۰ میلیون ریال کمک بلاعوض در نظر گرفته شده است.

وی یادآور شد: این مراسم در سایر شهرهای دیگر استان برگزار خواهد شد.

جشنواره زوجین روستایی گلستان برگزار شد

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا و نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: همدلی، وحدت، یکدلی و همکاری برای کارهای نیک زیبا است و یکی از زیباترین نمادهای تعاون و همکاری، همراهی برای شکل‌گیری پیوندهای آسمانی است.

غلامرضا منتظری در این مراسم اظهارداشت: زندگی زیبا، سرشار از لطافت و عشق است که نیازمند اقداماتی برای جاری شدن و دوام و قوام است.

وی بیان کرد: اولین و اساسی‌ترین شرط دوام و قوام و بقای زندگی‌های زوجین، شناخت خوب، جامع، کافی و وافی از یکدیگر است و این به آن معناست که زوجین از ویژگی‌ها و خصوصیت جنسیتی، اخلاقی و رفتاری همدیگر آگاهی کافی داشته باشند.

وی تصریح کرد: ریشه بسیاری از طلاق‌های زودهنگام نبود و نداشتن این‌ نوع و مدل شناختی از یکدیگر است.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی گفت: قناعت و ساده‌زیستی در کنار نبود چشم و هم‌چشمی و مقایسه نکردن زندگی خود با دیگران و داشتن خواسته‌های زندگی با توجه به توان همسر در کنار مهربان بودن و ابراز دوستی زوجین با هم و نیز گذشت در زندگی توسط زوجین نیز از دیگر شروط قوام و دوام زندگی‌هاست.

جشنواره زوجین روستایی گلستان برگزار شد

معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان گلستان با بیان این که ستادها و جلسات مربوط به ساماندهی امور جوانان در شهرستان‌های ۱۴‌گانه استان حداقل یک بار تشکیل و برگزار شده، گفت: ستاد ساماندهی امور جوانان مهم‌ترین و اصلی‌ترین درگاه ورود به امور مربوط به جوانان است.

حامد ملاحسنی بیان کرد: در گلستان ۱۱۰ تشکل و نهادهای مردمی و غیردولتی فعالیت دارند که هشت تا از آنها بطور تخصصی در حوزه جوانان و خانواده فعالیت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از ماموریت‌های ویژه و مهم ما در این ستادها، تسهیل‌گری در امور مربوط به ازدواج آسان است.

وی افزود: ما متولی کارگاه‌های پیش و حین ازدواج هستیم که متاسفانه بسیاری از طلاق‌ها از نداشتن شناخت زوجین از یکدیگر و شرکت نکردن در چنین کارگاه‌هایی است.

ملاحسنی ادامه داد: گلستان دارای ۶ مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده است که متاسفانه همه آنها در مرکز استان مستقر هستند که برای ایجاد این مراکز در ۱۳ شهرستان دیگر، شرایط را تسهیل کرده‌ایم.

معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان گلستان با اشاره به این که وضعیت استان به لحاظ ثبت ازدواج و طلاق نسبت به متوسط کشوری بهتر است، یادآور شد: اما روند مقایسه‌ای این وقایع حیاتی در طول سال‌های ۹۲ تا ۹۹ در استان مطلوب نبوده و استان در وضعیت قرمز قرار دارد که این رنگ در شرق استان ملموس‌تر است.

وی افزود: در تلاش هستیم تا در کنار جشنواره زوجین روستایی در قالب جشن‌های وصال و تقدیر از زوجین موفق، و خیرین و فعالین حوزه ازدواج و معرفی الگوهای برتر، جشنواره ازدواج اقوام گلستان را هم برگزار کنیم.

وی تصریح کرد: طرح آمادگی پیش از ازدواج جوانان در قالب طرح آموزشی ازدواج موفق و پیشگیری از طلاق در استان تهیه و تدوین شده که تلاش داریم گلستان به عنوان پایلوت اجرای این طرح، انتخاب شود.

گلستان با حدود ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در قالب ۱۴ شهرستان، دارای ۱۶ قوم از ۲۷ قوم ایرانی حاضر در کشور است که با اخوت و برادری در کنار هم زندگی مسالمت‌آمیز دارند.

از جمعیت استان حدود ۷۰۰ هزار نفر را جوانان ۱۸ تا ۳۵ سال تشکیل می‌دهند.

همچنین روز گذشته فن‌تور ازدواج آسان با هدف تروبج زندگی آسان با حضور و اجرای نمادین ازدواج قوم سیستانی و گذر از بافت تاریخی و فرهنگی گرگان در مرکز استان برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha