روحیه حماسی مردم را باید با ترویج ادبیات مقاومت و فرهنگ ایرانی اسلامی تقویت کرد

شهرکرد- ایرنا-مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن و تلاش برای تضعیف روحیه حماسی مردم گفت: لازم است با ترویج ادبیات مقاومت و فرهنگ ایرانی اسلامی به احیا و تقویت این روحیه پرداخته شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا سوقندی روز چهارشنبه در نشست مسوولان سازمان سینمایی با استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: از ویژگی‌های برجسته مردم این استان، شهرت آنان در داشتن روحیه سلحشوری و پررنگ بودن فرهنگ حماسه میان آنان است که قابلیت بسیاری برای به تصویرکشیده شدن و ارائه در قالب هنر سینما دارد.

وی با اشاره به اینکه ابعاد هنری از جمله سینما به دلیل برخورداری از خلاقیت و اثرگذاری بالا به عنوان پدافند غیرعامل در حوزه فرهنگ به شمار می‌روند، تصریح کرد: تشکیل شورای سینمایی در استان‌ها از جمله چهارمحال و بختیاری و با همکاری حوزه هنری، بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس، بنیاد شهید و امور ایثارگران و دیگر متولیان فرهنگی می‌تواند علاوه بر زمینه‌سازی برای بهبود مشارکت‌ها و هم‌افزایی‌ها به ارتقا این هنر در استان نیز منجر شود.

سوقندی وجود پیوست فرهنگی در تمامی طرح‌ها و برنامه‌ها را نیز یادآور شد: از جمله پیشنهادهای مهم برای ارتقای جایگاه سینما میان مردم آن است که در شورای عمران و شهرسازی استان‌ها به ویژه برای شهرستان‌های در حال توسعه، موضوع ساخت سالن‌های نمایش استاندارد دیده شود که در این رابطه سازمان سینمای برای ارائه کمک‌های فنی برای اجرای تمامی الگوهای استانداردسازی در این سالن‌ها آمادگی دارد.

وی همچنین به ظرفیت هنری چهارمحال و بختیاری در حوزه کودک و نوجوان اشاره کرد و اظهار داشت: اینکه هنرمندان این استان در بحث فیلم‌سازی به این حوزه توجه خاصی داشته و تولیدات قابل‌توجهی را نیز ارائه کرده‌اند از نظر تربیتی دارای جایگاه بالایی است، کار در این حوزه به دلیل مباحث روانشناسی و جامعه‌شناختی به مراتب سخت‌تر از دیگر حوزه‌های سینمایی است که به نظر می‌رسد بهتر است صداوسیمای مرکز استان برای بهتر دیده شدن این آثار وارد میدان شود.

مدیرکل دفتر حقوقی، عملکرد، امور استان‌ها و مجلس سازمان امور سینمایی و سمعی بصری و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران با بیان اینکه در بررسی‌های انجام شده مردم همچنان تمایل و گرایش بیشتری به رسانه‌های محلی در مقایسه با رسانه‌های ملی دارند، افزود: این موضوع فرصتی است که باید بهتر به کار گرفته شود و بی‌شک پیوند میان صداوسیمای استان، رسانه و اصحاب فرهنگ و هنر به تقویت و اثربخشی بهتر آن منجر خواهد شد.

وی یادآور شد: برنامه «سینما و تصویر در افق ۱۴۰۴» در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین و به تمامی استان‌ها ابلاغ شده است که امید می‌رود با هم‌افزایی‌ها و توسعه همکاری‌ها، در آینده‌ای نزدیک شاهد تحول در حوزه‌های سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و شبکه‌سازی این عرصه در تمامی کشور باشیم.

به گزارش ایرنا، محمد خزاعی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان سینمایی در سفر به چهارمحال و بختیاری آخرین وضعیت طرح‌های فرهنگی و سینمایی این استان را از نزدیک بررسی کرد.

محمدرضا سوقندی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران، حبیب ایل‌بیگی معاون ارزشیابی و نظارت، یزدان عشیری مشاور رئیس ‌و مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی، مهدی اذرپندار مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران و هاشم میرزاخانی‌مدیرعامل موسسه سینما شهر نیز در این سفر محمد خزاعی را همراهی کردند.

این سفر در راستای برنامه‌های کلان وزارتخانه و با رویکرد توسعه عدالت فرهنگی، عمومی‌سازی دسترسی فرهنگی و رفع مشکلات و موانع حوزه سینما انجام شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha