به گزارش خبرنگار ایرنا، جلال آفاقی روز چهارشنبه در نشستی با عنوان پیشگیری از اعتیاد با اشاره به اهمیت مقوله پیشگیری در حوزه اعتیاد، بر لزوم ایجاد اشتغال، حرفهآموزی و ورزش معتادان پس از ترک اعتیاد تاکید کرد.
وی با بیان اینکه توانمندسازی معتادان موجب بازگشت پاک آنان به جامعه و کانون گرم خانوادهها میشود، افزود: یکی از مراکزی که میتواند در تحقق این امر بسیار مفید و موثر باشد، کمپهای نگهداری از معتادان موضوع ماده ۱۶ است که از مطالبات جدی دادگستری است و تا حصول نتیجه پیگیری میشود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل همچنین استفاده از ظرفیت استقرار مشاوران دینی و مذهبی در مراکز ترک اعتیاد، بهرهگیری از ظرفیت مشاوران و روانشناسان توانمند و نظارت بر عطاریها را از دیگر راهکاری پیشگیرانه و سالمسازی جامعه از معضل اعتیاد عنوان کرد.
بنابر اعلام دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان اردبیل، آمار معتادان به مواد مخدر در این استان حدود ۶۰ هزار نفر برآورد شده است که از این تعداد بیش از ۶۰۰ معتاد متجاهر هستند.
در حال حاضر هفت مرکز کمپ ترک اعتیاد، ۲ مرکز درمان اجتماع محور، یک مرکز جامع درمان و بازتوانی معتادان مردان، یک مرکز جامع درمان و بازتوانی معتادان زنان و ۹۴ مرکز درمان سوءمصرف موادمخدر و روانگردان در این استان فعال است،
نظر شما