عضو هیات رئیسه مجلس: دانشجویان و جوانان را باید به آینده امیدوار کنیم

کرمانشاه - ایرنا- عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طبق بیانیه گام دوم انقلاب باید جوانان دانشجو و جامعه را به آینده امیدوار کنیم،گفت: بیشترین مسئولیت سال دانش بنیان بر عهده هیات علمی است و فردی که دغدغه معیشت دارد نمی‌تواند به تولید و تحقیقات فناوری بپردازد.

به گزارش روز جمعه ایرنا؛ دکتر «محمد رشیدی» در نشست اعضا هیات علمی اندیشه‌ورز سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه در دانشگاه علوم‌پزشکی نیاز هست که بودجه تحقیقات و فناوری افزایش یابد و در نمایندگان مجلس نیز بر آن تاکید دارند، افزود: هیات علمی نباید دغدغه معیشت داشته باشد تا تمام فکر و اندیشه خود را برای تحقیق و آموزش قرار دهد.

وی اعتقاد دارد فساد با تعرفه گذاری غلط بوجود می آید و گفت: ما در مجلس شورای اسلامی نسبت به حق تعرفه‌ها اعتراض کردیم ودر چندین جلسه این قوانین را تصحیح کردیم و به دولت هم گفتیم که نظام تعرفه‌گذاری، نظام غلطی است.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه شفافیت آرا نمایندگان تصویب شده و این شفافیت را به سه قوا تعمیم داده شده است، افزود: ارتباط مردم و اقشار مختلف خدمت گذار علی‌الخصوص هیات علمی دانشگاه با قانون گذار می‌تواند مشکلات جامعه را برطرف کند. 

دکتر رشیدی با بیان اینکه در کمیسیون تلفیق، باوجود مخالفت تعداد زیادی از نمایندگان طرح محدودیت حقوق‌ها تصویب شد، ابراز کرد: ولی امیدواریم این طرح با همکاری دکتر قالیباف اصلاح شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: با همکاری مسئولان، تلاش بی‌وقفه کنیم که علم آسیب نبیند و شاهد فرار مغزها نبوده و از علم و ساحت علم دفاع کنیم.

دکتر رشیدی از تصویب قانون حمایت از خانواده و جمعیت توسط مجلس خبر داد و افرود: متاسفانه دولت هنوز اجرایی نکرده است.

در این دیدار اعضای هیات علمی دانشگاه مشکلات و نگرانی‌های خود را با نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در میان گذاشته و گفتند: تعرفه‌ها در پاراکلینیک غیر واقعی است و با هزینه های بالا خودمان را سر پا نگه داشته ایم و اختلال در نظام بیمه‌ای و کاهش سالانه سرانه بیمه باعث نگرانی مردم و پزشکان شده است.

یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه با ابراز تاسف از اینکه مردم فکر می‌کند که پزشکان مرفهان بی‌درد هستند، تاکید کرد: ولی شاید سه درصد آنها شرایط مالی خوبی دارند ولی ۹۷ درصد در بدترین شرایط حتی در دورترین روستاهای شهرستانها و مرزها با حقوق کم خدمت می کنند.

عضو هیات رئیسه مجلس: دانشجویان و جوانان را باید به آینده امیدوار کنیم

به‌گفته دکتر رشیدی باید با افزایش رشته‌های تحصیلی و جذب متخصصین برای ارتقای بهداشت استان گام مفیدی برداشته شود، ابراز کرد: افزایش رشته و ارتقای سطح نیاز به کوشش و پیگیری مداوم دارد زیرا با توجه به اینکه مراجعانی از شهرستانها و کشور عراق برای بهره‌مندی از خدمات بهداشتی به مرکز استان مراجعه می‌کنند،  نباید با کمبود امکانات بیمارستانی و نیروی انسانی مواجه باشیم.

وی یکی از مهم‌ترین مشکلات و دغدغه‌های مردم و نمایندگان مجلس در حوزه سلامت را دسترسی عادلانه به خدمات درمانی پزشکی‌عمومی و تخصصی دانست و گفت: صف طولانی دسترسی به پزشک در بخش دولتی، عدم دسترسی به خدمات پزشکی خصوصاً خدمات تخصصی در ایام تعطیل، هزینه‌های بالای ارائه خدمات درمانی از مشکلاتی هستند که همه آن‌ها ناشی از کمبود پزشک است. 

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: پس از انتخاب آیت‌الله رئیسی  به‌عنوان رئیس‌جمهور و توجه ویژه ایشان به دسترسی عادلانه به خدمات درمانی خصوصا در مناطق محروم، شورای‌عالی انقلاب فرهنگی افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی در مقطع عمومی را تصویب کرد. 

دکتر رشیدی افزود: به‌منظور متناسب‌سازی کمیت و کیفیت تربیت نیروی انسانی گروه پزشکی با نیازهای نظام سلامت کشور، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی موظف است نیازهای آموزشی و ظرفیت ورودی کلیه دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش عالی علوم پزشکی اعم از دولتی و غیردولتی را متناسب با راهبردهای پزشک خانواده، نظام ارجاع و سطح‌بندی خدمات و نقشه جامع علمی کشور تعیین نموده و اقدامات لازم را به عمل آورد.

وی با ابراز نگرانی از اینکه سرانه پزشک ایران در حال حاضر ۱۳۰ به‌ازای ۱۰۰ هزار نفر است، گفت: باید تلاش کنیم این سرانه به حدی برسید که مردم نگرانی برای دسترسی به خدمات پزشکی نداشته باشند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha