افشین رحیمی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اجرای طرح مهارت آموزی از جمله روش های بسیار موثر مهارتی است که در استان اجرا میشود و خوشبختانه هر روز در حال افزایش شمار واحدهای علاقه مند به ورود به این طرح هستیم.
وی با بیان اینکه تفاوت این طرح با طرحهایی مانند استاد - شاگردی در این است که جذب افراد آموزش گیرنده بر اساس نیاز بازار کار انجام میشود و به این ترتیب همه کسانی که دوره مهارت آموزی را با موفقیت سپری کنند تضمین اشتغال در همان شغل و واحد را دارند زیرا واحد مجری طرح به دلیل نیاز به نیروی متخصص و توانمند، اقدام به قبول آموزش نیرو کرده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خراسان رضوی گفت: سال گذشته نیز ۲ هزار و ۲۷۳ نفر در استان، مهارتهای فنی را در واحدهای صنفی مجری طرح دریافت کرده بودند.
وی با بیان اینکه هر واحد بین یک تا سه نفر را آموزش می دهد، گفت: این مدل آموزش مهارت محاسن فراوانی دارد به طوری که فرد علاوه بر یادگیری مهارت شغلی و فنی، مهارتهای رفتار با ارباب رجوع، جذب مشتری، حساب مالی، بازاریابی و غیره را نیز همزمان فرا می گیرد.
وی ادامه داد: واحدهای صنفی زیرمجموعه این طرح از شمول قانون کار و تامین اجتماعی خارج هستند و بعد از پایان دوره آموزش، فرد با شرکت در آزمونهای فنی و حرفهای گواهینامه مرتبط را دریافت کرده و امکان ادامه فعالیت به عنوان نیروی مهارت دیده را در همان واحد صنفی پیدا می کند.
رحیمی اظهار کرد: هم اینک هزار و ۶۸ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در استان فعالیت دارند که در کنار آنها، فعالیت واحدهای صنفی در قالب طرح مهارت در محیط واقعی کار، فرصت بسیار مغتنم و ارزشمندی است.
وی گفت: روال ارائه آموزش های مهارتی در قالب این طرح توام با ظرفیت سنجی بازار کار و تضمین جذب نیروی ماهر صورت می گیرد.
هم اکنون ۴۷ مرکز دولتی و هزار و ۸۶ آموزشگاه آزاد در زمینه آموزش فنی و حرفه ای در خراسان رضوی فعالیت دارند که سال گذشته ۱۳۲ هزار و ۲۳۲ نفر در این مراکز آموزش دیدند.
نظر شما