«اصغر پیرهادی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این راستا باید سامانه ای طراحی و قاضی به طور مستقیم به مالکیت سند مورد وثیقه و بازداشت آن ورود و اقدام کند.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان همدان یادآوری کرد: هم اینک این فرایند به صورت فیزیکی بوده یعنی قاضی پرونده را به کارشناس ارجاع داده و کارشناس ملک را ارزیابی سپس به واحدهای ثبتی برای بازداشت سند معرفی می کند.
پیرهادی گفت: با اجرای این طرح، با توجه به ارزش افزوده املاک، طبق نظر قاضی دیگر نیازی به کارشناسی نبوده و بدون ارجاع به اداره ثبت قاضی به صورت مستقیم به سامانه دسترسی پیدا کرده و نسبت به بازداشت سند اقدام می کند.
وی با بیان اینکه زیر ساخت های اجرای این طرح در استان همدان در حال آماده سازی است احتمال داد: با توجه به فناوری های موجود، این طرح طی یک تا ۲ ماه دیگر محقق و در صورت توفیق استان طرح هوشمند شدن بازداشت ها در سایر استان ها نیز اجرایی شود.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان همدان خاطرنشان کرد: همچنین در سفر رییس ثبت اسناد و املاک کشور به همدان و بازدید از اداره ثبت املاک نهاوند با توجه به وجود زمین، پنج میلیارد تومان برای ساخت واحد ثبتی این شهرستان اختصاص یافت.
پیرهادی افزود: همچنین در شورای حفظ حقوق بیت المال بعد از بررسی اراضی کشاورزی بر مستند سازی اراضی کشاورزی تاکید کرد.
نظر شما